Politiek - Nieuw Elan

« Vorige - Volgende »

Sterk eerste optreden bij De Alphense Talkshow

14 januari 2018 - 12:11  •  Nieuw Elan  •  reacties

Sterk eerste optreden bij De Alphense Talkshow

Alphen aan den Rijn - De Alphense Talkshow was verdeeld in twee sessies. Na de pauze was het de beurt aan nieuwelingen Jeroen van Gool van het CDA, José Huls van GroenLinks en Lisette Goddrie van Nieuw Elan. Voor de pauze stelden de nieuwe lijsttrekkers van de PvdA en de VVD zich voor. 

Het werd een vriendelijk talkshow. Iedereen kwam aan het woord en vooral de drie nieuwkomers kwamen goed uit de verf. Hoewel Nieuw Elan de gedoodverfde winnaar van de verkiezingen is, zegt Goddrie: "We zijn blij dat we het zo goed doen, maar we moeten dat natuurlijk nog wel waarmaken. De verkiezingen zijn pas in maart." Het was volle bak in het theatercafé aan het Rijnplein. Kandidaten van de meeste partijen keken vol belangstelling toe. Er werden geen kritische vragen gesteld en er ontstond ook geen discussie.

Lisette Goddrie kwam goed over en kreeg ook de lachers op haar hand. Zij heeft een MKB-achtergrond als eigenaar van beddenspeciaalzaak Passie voor Slapen. Haar ervaring als ledenvertegenwoordiger van brancheorganisatie INretail Zuid-Holland kwam van pas. Goddrie benadrukte dat zij naast deze expertise vooral ook inwoner van de gemeente Alphen aan den Rijn is. Mét veel belangstelling voor bijvoorbeeld zaken als wonen, onderwijs, cultuur, recreatie en sport. 

Op de foto v.l.n.r. Gerrit Willems (DAT), Lisette Goddrie (Nieuw Elan), José Huls (GroenLinks) en Jeroen van Gool (CDA).

Fotograaf: PR Nieuw Elan
Nieuw Elan.'
Nieuw Elan

Politieke partij