Advertorial Politiek

Politiek Café Nieuw Elan in Koudekerk aan den Rijn

Nieuw Elan houdt op woensdag 28 februari een informatieve bijeenkomst in De Hoek in Koudekerk aan den Rijn. De deur is open vanaf 19.30 uur, het gesprek begint om 20.00 uur. Aanwezig zijn wethouder Gerard van As, lijsttrekker André de Jeu en een aantal topkandidaten op de kieslijst.

Nieuw Elan presenteert haar visie op de ontwikkeling van Koudekerk, licht haar verkiezingsprogramma toe en gaat in op vragen, opmerkingen en suggesties van het dorpsoverleg en andere aanwezige inwoners.

In een gesprek wordt pas duidelijk welke ideeën op korte of lange termijn echt leven, welke ook echt kunnen worden uitgevoerd en welke oplossing de beste is. Op voorhand zijn belangrijke onderwerpen: verkeersveiligheid, woningbouw (Rijnpark) en ontsluiting, actieplan dorpsoverleg, vrijwilligerswerk en statushouders.
Verder wil Nieuw Elan van iedere inwoner graag weten welke ideeën er zijn over het heden en vooral over de toekomst van de gemeente Alphen aan den Rijn. Hiervoor kunnen inwoners ook een idee inleveren via de website www.nieuwelan.nl, kies de tab ‘ideeënbox’.

Nieuw Elan is momenteel de grootste partij in de Alphense gemeenteraad met zeven zetels. Voor de gemeenteraadsverkiezingen is Nieuw Elan lijst 2. De bijeenkomst in Koudekerk is op woensdag 28 februari, 19.30 uur inloop, 20.00 uur begin gesprek. Locatie Café de Hoek, Dorpsstraat 50, Koudekerk aan den Rijn.


Meer nieuws

Overige vandaag 10:53

Nieuwe voorzitter neemt het roer over bij Scouting Alphen

Op 28 maart heeft Dick Raaphorst, na meer dan 22 jaar voorzitterschap, het leiderschap van Scouting Alphen overgedragen aan Vincent Peters. Voor Vincent, een bekend gezicht op de vereniging, voelt deze nieuwe rol als een thuiskomst: "Ik ben zelf als welp op deze vereniging begonnen."

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige gisteren 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek gisteren 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.