Restaurant

ALFREDS

ALFREDS

Meer dan een restaurant in Alphen.

ALFREDS
Cornelis Geellaan 43
2406 JE Alphen aan den Rijn

Restaurants

ALFREDS

Restaurant, business & huwelijkslocatie 

Een inspirerende omgeving, heerlijk eten en persoonlijke service. Met die ingrediënten biedt ALFREDS Businesscenter de ideale vergaderlocatie. Ook voor trainingen, cursussen, presentaties, workshops, symposia en congressen kun je hier terecht.

Je gezelschap:

paars-link krijgt een eigen ober of serveerster, zodat u duidelijk afspraken kunt maken en steeds kunt rekenen op dezelfde persoonlijke service.
paars-link kan rekenen op een heerlijke lunch, samengesteld met verfijnde, verse(!) gerechten uit onze eigen sublieme keuken.
paars-link vertoeft in een absolute toplocatie, gevestigd in een 18e eeuws pand en gelegen in een bijzonder park met weelderige bloemen en prachtige treurwilgen.
paars-link heeft alle audiovisiuele faciliteiten tot haar beschikking.

Informatie aanvragen

Workshops
Naast de riante vergaderzalen, biedt ALFREDS Businesscenter u tevens de mogelijkheid om uw dagprogramma te onderbreken, dan wel af te sluiten met bijvoorbeeld een workshop icecarving, djembé of jongleren. Gelegen in Park Rijnstroom biedt ALFREDS Businesscenter ook tal van mogelijkheden buiten. Wij regelen het graag voor u! Dat maakt deze vergaderlocatie zo uniek.

Geniet van alle luxe en bied je gasten een vergadering op topniveau!