Restaurant

Bij Hen

Bij Hen

Ook ambachtelijk ijs, biologische friet en midgetgolf

Bij Hen
Burgemeester Bruins Slotsingel 9
2403NC Alphen aan den Rijn

Contact

Telefoon 06-54945331

Restaurants

Bij Hen

Kip en meer 

Bij Hen

We houden allemaal van kip, zeker ook de vele kinderen die hier langskomen. Bij Hen serveert de allerlekkerste kipgerechten in Alphen. De specialiteit is de 'kip van het spit', die te verkrijgen is in diverse smaken. En met heerlijke bijgerechten zoals biologische friet en huisgemaakte appelmoes." Je kunt 'Bij Hen' ook terecht voor de lunch. Op de lunchkaart staan naast kipvarianten ook broodjes, salades en soep op de menukaart.

Bij Hen is huiselijk en knus. "Een plek waar iedereen zich direct  thuis zal voelen. Of je nu 's morgens komt voor een heerlijk kopje koffie, voor een goede lunch of 's avonds na een middagje midgetgolf met de kinderen voor een lekker kippetje van het spit. Ook op het terras is het heerlijk vertoeven: hier serveren wij een uitgebreid assortiment aan (speciaal) bier, goede wijnen en heerlijke borrelplankjes." 

Let op
Naar verwachting zal Bij Hen medio september 2017 open gaan. Tijdens de herbouw zijn de midgetgolfbaan en de ijssalon gewoon geopend. Kinderpartijtjes en arrangementen zijn in deze maanden tevens mogelijk. Hiervoor kan contact opgenomen worden met De Schaapskooi

Agendapunten

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Bij Hen:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.