Restaurant

Restaurant De Vrienden

Restaurant De Vrienden

Een restaurant waar je onder 'vrienden' bent.

Restaurant De Vrienden
Uranusstraat 500
2402 CG Alphen aan den Rijn

Restaurants

Restaurant De Vrienden

Aan de Uranusstraat 

Restaurant De Vrienden

Restaurant De Vrienden, voor iedereen! Restaurant De Vrienden is gesitueerd op de begane grond van de Panoramaflat (naast Driehoorne). De locatie is eenvoudig met de auto of openbaar vervoer te bereiken en beschikt over ruime, gratis parkeergelegenheid. 

Restaurant De Vrienden is zeven dagen in de week geopend voor lunch en diner. We serveren lekkere en toegankelijke gerechten. Neem eens een kijkje op onze lunch-, of dinerkaart!. Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor een drankje of een kopje koffie met appelgebak.

Restaurant De Vrienden beschikt over twee zalen die u gemakkelijk kunt afhuren voor  lunch, diner, borrel, receptie, feest of bruiloft. Daarnaast beschikt restaurant De Vrienden over een terras aan het water. Wij ontvangen u graag om uw specifieke wensen door te nemen en kijken er naar uit om uw bijeenkomst te mogen verzorgen.

Als u kiest voor restaurant De Vrienden, kiest u voor kwaliteit, uitstekende service en perfect maatwerk, aangepast op uw specifieke wensen. 
 

Openingstijden

Maandag     10.30 - 21.00 uur
Dinsdag     10.30 - 21.00 uur
Woensdag     10.30 - 21.00 uur
Donderdag     10.30 - 21.00 uur
Vrijdag     10.30 - 21.00 uur
Zaterdag     10.30 - 21.00 uur
Zondag     10.30 - 21.00 uur

Keuken geopend tot 20.00 uur.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Restaurant De Vrienden:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws