Winkel

Brainwash Kappers Ridderhof

Brainwash Kappers Ridderhof

Kapsalon in de Ridderhof.

Brainwash Kappers Ridderhof
Ridderhof 15
2402 EM Alphen aan den Rijn

Winkels

Brainwash Kappers Ridderhof

Dat kan alleen bij Brainwash 

Brainwash Kappers Ridderhof

Brainwash Kappers
BrainWash is in 2006 ontstaan uit de hele simpele vraag: wat is de ideale kapsalon voor de klant, voor jou?

Uit de vergelijking met duizenden andere kapsalons overal ter wereld en het geconcentreerd luisteren naar vele, vele klanten, kwamen allerlei bijzondere kenmerken voort, zoals :

 • Iedereen betaalt bij ons dezelfde, lage prijs. Eindelijk betalen vrouwen bij de kapper dus niet meer dan mannen!
 • We bieden prima kwaliteit in een gezellige omgeving tegen een prettige prijs. Zo kost wassen, knippen en styling slechts 15,00 euro!
 • Prijs is ook echt prijs. BrainWash geeft je alles wat jouw haren nodig hebben en berekent helemaal niets extra voor het gebruik van die producten in de wasbak of bij je styling. Op die manier is onze prijs dus nog aantrekkelijker!
 • We zijn veel en lang open voor jou. De meeste BrainWash-zaken zijn open van maandag  t/m vrijdag tot 8 uur ’s avonds en op zaterdag van 8 tot 6 uur. Na je werk of school nog naar de kapper kan bij ons dus gemakkelijk!
 •  We werken zonder afspraak. Je kunt spontaan binnenlopen, elke keer als je zin hebt wat leuks met je haren te laten doen. Nooit meer een bad hair day!
 •  Professionele, topkwaliteit Wella-producten en de laatste mode  in haarverzorging,haarstyling en haarkleuringen. Ook zijn deze producten speciaal uitgezocht voor een optimaal effect als je thuis je haren verzorgt en stylt.
 • BrainWash is een specialist in kleuren, knippen en stylen. Wij werken alleen met gediplomeerde kappers en al onze medewerkers trainen vaak en intensief om jou steeds het allerbeste en allernieuwste te kunnen aanbieden.
 • We openen overal nog meer salons voor onze honderdduizenden tevreden klanten en de velen die die graag een BrainWash bij zich in de buurt willen hebben. Zo heb je extra mogelijkheden op elk moment een BrainWash te bezoeken.

  Openingstijden
Maandag     09:00 - 20:00
Dinsdag     09:00 - 20:00
Woensdag     09:00 - 20:00
Donderdag     09:00 - 20:00
Vrijdag     09:00 - 21:00
Zaterdag     08:00 - 18:00
Zondag     gesloten

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Brainwash Kappers Ridderhof:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

 • Nieuws over Brainwash Kappers Ridderhof