Winkel

Dirty Harry Tattoo

Dirty Harry Tattoo

Voor het zetten van tattoages en piercings

Dirty Harry Tattoo
Raadhuisstraat 267
2406 AD Alphen aan den Rijn

Winkels

Dirty Harry Tattoo

Tattoo's en Piercings 

Dirty Harry Tattoo

Dirty Harry Tattoo
Onze werkwijze is 100% steriel,door o.a. nieuwe naalden voor iedere klant, goedgekeurde inkten, diverse wegwerpmaterialen voor eenmalig gebruik zoals inktcups en handschoenen. Het is in jouw EN ons belang dat de tattoo "schoon" gezet wordt. 

Ook tattooëerd Harry je alleen als je 18 jaar of ouder bent. Een groot deel van ons werk bestaat uit het opknappen van de "meesterstukken" van de minder getalenteerde tattooeerders. Let daarom dus goed op door wie je jouw tattoo laat zetten, door Harry bijvoorbeeld. Kom rustig binnen om je eerst te laten informeren, we hebben erg veel keuze in boeken met voorbeelden en misschien zie je net die éne tattoo die jij zoekt.

Wil je liever iets unieks? Vraag aan Harry om een tekenafspraak voor een unieke tattoeage in de stijl die jij wilt. Ook zetten wij in onze zaak piercings die ook op een steriele manier en met een nieuwe naald bij u gezet wordt.


Openingstijden
Openingstijden zijn bij ons helaas onbekend.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Dirty Harry Tattoo:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over Dirty Harry Tattoo