Winkel

Juweliershuis Trossel

Juweliershuis Trossel

Al 30 jaar een begrip in Alphen.

Juweliershuis Trossel
Aarhof 39
2406 BT Alphen aan den Rijn

Winkels

Juweliershuis Trossel

Juwelier in de Aarhof 

Juweliershuis Trossel

Juweliershuis Trossel
Reeds 30 jaar is juwelier Trossèl een begrip in Alphen a/d Rijn en sinds begin 2007 is de samenwerking aangegaan met Het JuweliersHuis. U wordt in een gemoedelijke sfeer ontvangen door bedrijfsleidster Heleen Tanis en haar bekwame verkoopteam.

Zoals ieder jaar verschijnt in het najaar de nieuwe brochure bij Het JuweliersHuis. Een full colour, vierentwintig pagina's tellende brochure vol met het laatste nieuws op sieraden- en horlogegebied. Het JuweliersHuis heeft sieraden van trendy tot klassiek gemaakt in goud, zilver, titanium of edelstaal. Vaak worden de sieraden gecombineerd met echte of synthetische edelstenen en een variatie in kleuren. Vele bekende merken met de laatste collecties zijn ook in de brochure te zien. De brochure wordt huis aan huis verspreid in de omgeving. Heeft u hem niet ontvangen? Bekijk de folder dan digitaal of kom kijken bij ons in de winkel.

Openingstijden

Maandag     12:00 - 18:00
Dinsdag     09:30 - 18:00
Woensdag     09:30 - 18:00
Donderdag     09:30 - 18:00
Vrijdag     09:30 - 21:00
Zaterdag     09:00 - 17:00
Zondag     gesloten

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Juweliershuis Trossel:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.