Winkel

Nuovo Antico

Nuovo Antico

Tegels, haarden, badkamers & natuursteen.

Nuovo Antico
Raadhuisstraat 231
2406 AD Alphen aan den Rijn

Winkels

Nuovo Antico

Tegels, haarden, badkamers & natuursteen 

Nuovo Antico

Wij ontwerpen, leveren en plaatsen vloeren en/of wanden, haarden en sanitair voor zowel particuliere klanten, professionele opdrachtgevers, als voor totaal projecten.

Nuovo Antico denkt graag met u mee over de mogelijkheden om uw interieur naar uw wensen te maken. U kunt bij ons terecht voor design openhaarden, houten haarden, elektrische sfeerhaarden, gashaarden,inzet haarden, DRU gashaarden en om een openhaard te laten bouwen. Wij maken graag maatwerk voor u en denken met u mee over de mogelijkheden. Tevens bieden wij u een uitgebreid assortiment  aannatuursteen en keramiek. De medewerkers van Nuovo Antico zullen kosteloos deze natuursteen tegels leggen. Wij voeren projecten uit voor zowel particulier als zakelijk en doen dit met jarenlange ervaring en gespecialiseerde vakmensen.

Bent u benieuwd wat Nuovo Antico voor u kan betekenen? Kom dan langs in onze natursteen showroom. Ook voor een designhaard Alphen aan den Rijn en een open haard met schouw moet u bij Nuovo Antico zijn!

Openingstijden

Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 11.00 - 16.00 uur

Maandag, dinsdag en woensdag op afspraak, ook in de avonduren!

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Nuovo Antico:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over Nuovo Antico