Winkel

Printpaleis Ridderhof

Printpaleis Ridderhof

Printpaleis, uw digitale dienstverlener

Printpaleis Ridderhof
Ridderhof 11
2402 EM Alphen aan den Rijn

Winkels

Printpaleis Ridderhof

Hervullen inktpatronen & digitaliseren oude media 

Printpaleis Ridderhof

Al bijna 10 jaar zeer succesvol in het hervullen van inktpatronen en tonercartridges van printers. Ruim 500.000 inktpatronen hebben wij de afgelopen jaren voorzien van nieuwe hoogwaardige inkt. Cartridges die, als het aan de fabrikanten ligt, direct na gebruik de vuilnisbak in gaan.

U heeft samen met ons aangetoond dat dit niet nodig is! Veel inktpatronen kunnen wij wel 5x hervullen, aan het hervullen van andere patronen lijkt soms geen einde te komen. Navullen van inktpatronen is milieuvriendelijk. Hoe minder inktpatronen u moet weggooien hoe beter dit is voor onze natuur. Natuurlijk verkopen wij ook originele en compatible inktpatronen. Maar wij doen meer dan navullen (refill) van inktpatronen.

Wij zijn ook uw digitale dienstverlener. Dat wij nieuw leven aan uw inktpatroon geven wist u misschien al maar wat dacht u van een nieuw bestaan voor oude video opnames en negatieven of dia’s? Printpaleis zorgt ervoor dat u weer kan genieten van de herinneringen die op zolder lagen.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Printpaleis Ridderhof:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over Printpaleis Ridderhof