Winkel

Summer Inside

Summer Inside

Annie Sloan Chalk Paint Stockist

Summer Inside
Zuiderkeerkring 239
2408 NX Alphen aan den Rijn

Winkels

Summer Inside

Annie Sloan Chalk Paint 

Summer Inside

Hoe gemakkelijk is het om afstand te doen van oude meubels. Dat oude kastje van oma waar je zo aan gehecht bent maar wat helemaal niet meer past in je huis. De vuilstort is dichtbij. Maar het kan ook anders. Meubels hebben vaak een verhaal, je voelt je ermee verbonden. Ze zijn vaak heel simpel om te toveren tot een item waar je blij van wordt en wat weer helemaal past bij jou en je interieur.

Met Annie Sloan Chalk Paint hoef je niet te schuren en te gronden. Het kan meteen aangebracht worden op bijna elke ondergrond en heeft eindeloos veel mogelijkheden. Een product wat uitnodigt om je creativiteit de vrije loop te laten. Juist door niet te doen 'hoe het hoort' ontstaan de mooiste creaties.

Voor wie dit niet zomaar aandurft zijn er workshops te volgen waarin je de verschillende verftechnieken kunt leren.

Summer Inside wordt een plek waar de verhalen en herinneringen die bij de meubels horen bewaard en gerespecteerd blijven en door kunnen leven in de toekomst.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Summer Inside:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws