Winkel

Passie voor Slapen

Passie voor Slapen

Al ruim 16 jaar actief tussen de bedden.

Passie voor Slapen
Eikenlaan 229
2404 BP Alphen aan den Rijn

Passie voor Slapen

Specialist op gebied van de slaapkamer 

image image image image image image

Hoe een bed eruit ziet zegt niets over de kwaliteit van het bed. Na 17 jaar in het vak heb ik dat wel geleerd. Daarom wil ik graag dat mensen de tijd nemen om een bed met alles erop en eraan uit te zoeken. Ik wil heel graag mijn werk goed doen, want een bed is een van de belangrijkste zaken in je leven. Slapen is een eerste levensbehoefte. Weet je. als alle Nederlanders goed zouden slapen, zou de arbeidsproductiviteit omhoog schieten. Ook is Passie voor Slapen is al enige tijd dé Tempur specialist van Alphen aan den Rijn.

Passie voor Slapen
Ik heb echt een passie voor slapen. Ik slaap graag en ik wil lekker liggen. Een bed moet altijd ergonomisch verantwoord zijn én comfortabel én mooi.

Een bed is een van de belangrijkste zaken in je leven. We slapen allemaal minstens 50 uur per week. Goed slapen is een eerste levensbehoefte. Water is het belangrijkste om te overleven, daarna komt slapen en dan pas voedsel. Wist je dat een wondje in je slaap 7 sneller heelt dan wanneer je wakker bent?

Meer dan een bed
Het gaat om meer dan een bed alleen. Mensen hebben vaak een verkeerde slaaphouding. Die houding probeer ik te corrigeren door een goede matras en een goed kussen te adviseren. Ik heb ook heel veel tips om je slaapritueel te verbeteren, zodat je beter slaapt. Als mensen slecht slapen probeer ik wel een analyse te maken van hoe dat kan. Het bed is maar één factor van goed slapen. Klanten kopen bij mij 25.000 slaapuren in. Omdat wij het zorgvuldig aanpakken, kan het niet fout gaan. Een miskoop, dat kan gewoon niet.

Lekker bed
Wat ik zelf een lekker bed vind? Ik vind een bed dat zich naar je lichaam vormt én de temperatuur goed regelt het lekkerste om op te slapen. Drukverlaging is voor mij belangrijk. Een soepel bed past mooi om je heen. Het geeft steun aan je heupen en aan je schouders. Ik hou van een stabiel bed dat weinig druk geeft.

Het is een kwestie van smaak. De een houdt van een stevig bed, de ander houdt van een soepel bed. En. een bed is net als een bureaustoel. het moet ergonomisch verantwoord zijn en bij jou passen!

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.45 uur
Dinsdag 10.00 - 17.45 uur
Woensdag 10.00 - 17.45 uur
Donderdag 10.00 - 17.45 uur
Vrijdag 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Zondag 13.00 - 17.00 uur


Bezoek op afspraak
Tegenwoordig heeft iedereen een druk bestaan. Werken, gezin en hobby´s, het is steeds moeilijker te combineren. Voor het uitzoeken van nieuwe matrassen, een kastsysteem of een geheel nieuw slaapsysteem is het belangrijk dat u er de tijd voor neemt.

Bij Passie voor Slapen bieden wij u graag de service om ons te bezoeken op een moment dat u dat schikt. Kortom plan een avond, zondag of maandag en neem contact met ons op. Wij zorgen dat een van onze adviseurs voor u klaar staat.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Kees Goddrie & Lisette Goddrie.

Volg Passie voor Slapen ook op Pinterest
Volg Passie voor Slapen ook op Google +
Volg Passie voor Slapen ook op YouTube

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Passie voor Slapen:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream