Pagina niet gevonden - 404

We hebben de pagina die je zocht helaas niet kunnen vinden!

Misschien ben je geïnteresseerd in een van de onderstaande nieuwsberichten.

Overige gisteren 17:57

Erfgoedfonds verleent subsidie voor herstel Gebouw Nabij

Onlangs is voor het Gebouw Nabij aan het Lauraplein 2 door de gemeente Alphen aan den Rijn een subsidie toegekend uit de pot van het Erfgoedfonds. De stad en de omgeving heeft er belang bij het aanzien van het gebouw in oude glorie te herstellen en te behouden voor het nageslacht, zo luidde het argument. 

Advertorial Overige gisteren 16:35

Vrijwilligersmarkt op 26 oktober in het gemeentehuis

Op dinsdagavond 26 oktober organiseert Tom in de buurt samen met het nieuwe Vrijwilligerspunt een Vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis Alphen aan den Rijn. Organisaties brengen hier hun vrijwilligersvacatures onder de aandacht. Inwoners worden uitgenodigd om mogelijkheden te verkennen en vrijwilliger te worden. Komen dus! 

Blog Opinie 8 sep. 2021 16:20

Rectificatie

Op 8 september 2021 is op de website van Alphens.nl een artikel gepubliceerd onder de titel 'Jaap Molenaar is een Witte-boorden-crimineel en de leden van Golfclub Zeegersloot zijn medeplichtig'. In dit artikel zijn verscheidende beschuldigingen jegens Jaap Molenaar en Golfclub Zeegersloot geuit. Bij vonnis van 24 september 2021 heeft de voorzieningenrechter de rechtbank Den Haag geoordeeld dat de auteur van dit artikel deze beschuldigingen niet aannemelijk heeft kunnen maken en dat dit artikel dan ook onrechtmatig is jegens Molenaar en de Golfclub Zeegersloot.