Alphen sport binnen

Alphen sport binnen

September is sportmaand! 30% korting op uw sport- en beweegticket!

#AlphenDanst, #AlphenZwemt, #AlphenSquasht, #AlphenYogaat, #AlphenBokst, #AlphenSkiet, #AlphenSport

Met deze kreten bundelen 17 Alphense ondernemers in de sport- en beweegsector hun krachten om u, tijdens de actieweken van 7 september tot en met 4 oktober weer lekker in beweging te krijgen en te enthousiasmeren voor de leukste binnensporten.

Op deze site kunt u tickets kopen voor tal van binnensport- en beweegactiviteiten voor volwassenen. Tickets die recht geven op het deelnemen aan proeflessen, workouts, trainingen in de breedst denkbare variatie. Van Aquajoggen tot dansen, van fitness tot karate en van yoga tot skiën. Voor jongere 21-plusser tot oudere 60-plussers.

De tickets die u via deze site koopt vertegenwoordigen de waarde voor de gekozen activiteit bij de betreffende ondernemer. U koopt ieder ticket met 30% korting. Dat wil zeggen als een ticket aangeboden wordt voor € 10,-, dan betaalt u hiervoor slecht € 7,- + € 0,45 handlingskosten. Een ticket van € 25,- kost u € 17,50 + € 0,45 handlingskosten.

Voor of na aanschaf van een ticket neemt u contact op met de aanbieder om uw plek te reserveren. Na aanschaf van het ticket drukt u deze af en neemt het ticket mee naar uw sport- of beweegactiviteit.

Aangeschafte tickets zijn alleen geldig in de actieperiode voor de aangeboden activiteiten, worden niet retour genomen en zijn niet inwisselbaar voor geld.

Meer informatie