Automarcato logo
Tip!

Automarcato

Automarcato is gebaseerd op 11 jaar ervaring. Op basis van die jarenlange ervaring bij diverse merkdealers, voeren zij bij binnenkomst de bovengenoemde controle uit. Dit komt door de samenwerking met Autobedrijf Heemskerk. Door deze samenwerking kunnen zij één totaal pakket aanbieden aan jou. Namelijk de in- en verkoop en het reconditioneren van auto's. Maar ook schadeherstel, onderhoud en APK. Hierdoor heb je maar één adres nodig voor je mobiliteit!

Automarcato is trotse dealer van Phatfour. Phatfour fietsen worden in Nederland gebouwd uit hoogwaardig staal dat is bewerkt met de modernste buigmachines en gelast door Nederlandse vakmannen. Met de Bafang 250Watt achterwielmotor ben je als eerste weg bij het stoplicht en met zijn 470Wh of 630Wh accu kun je kilometers ver rondscheuren.

Uniek voor de e-bikes van Phatfour: ze kunnen helemaal aangepast worden aan de smaak en de behoeftes van de gebruiker, met accessoires zoals een voor- of achterrek, kinderzitje, slotenbak, een telefoonhouder en zelfs een houder voor je surfboard. Je hoeft dus niet met een logge bakfiets de straat op om je gear/kids/boodschappenfietsend te vervoeren.

Natuurlijk wil je altijd zorgeloos kunnen rijden in je auto. Dat is ook precies wat je van Automarcato mag verwachten. Als onafhankelijk bedrijf staat Automarcato garant voor perfecte service, in het hele traject, van aankoop tot onderhoud. Het is hun uitdaging om de verwachtingen in elke stap te overtreffen.

Is jouw auto toe aan regulier onderhoud? Of zijn andere werkzaamheden wenselijk of noodzakelijk? Dan is je auto in deskundige handen bij de werkplaatsservice van Automarcato. Intussen kun je een kopje koffie of thee drinken in de showroom.

Wil je tijdens de wachttijd zelf werken? Dan bieden ze een rustige plek, terwijl zij werken aan jouw auto.

Als de werkzaamheden meer tijd vergen, kun je desgewenst gebruik maken van een andere auto. Daarnaast heeft Automarcato een unieke haal- en brengservice. Dat houdt in dat zij jouw auto halen en weer terugbrengen. Je hebt er verder geen omkijken naar. De keuze is aan jou, altijd in overleg.

Serviceopties

 • Onderhoud
 • Reparatie
 • APK
 • Autobanden en opslag
 • Airco service

Reconditionering-service

Geen enkele auto wordt mooier van het rijden. Met regelmatig onderhoud en reinigen (wassen en poetsen dus) blijft jouw auto netjes. Daarnaast zijn kleine (lak)beschadigingen goed te behandelen. Dat doen ze met hun unieke reconditionering-service, een specialiteit van Automarcato. Reconditionering geeft overtuigende resultaten. De auto oogt als nieuw, gaat langer mee en behoudt langer zijn waarde!

Grondige aanpak

De reconditionering-service houdt in het grondig reinigen van interieur en exterieur. De auto wordt gewassen, gepolijst en in de was gezet. Daarnaast zorgen ze voor het perfect reinigen van het interieur en het verwijderen van vlekken op de bekleding. Bij Automarcato werken ze met moderne reinigings- en beschermingsmiddelen.

De mogelijkheden

Automarcato biedt diverse was/poets- en reconditioneringprogramma’s aan:

 • Quickservice v.a.€ 25,-
  * wassen met speciale reinigingsmiddelen * wielen schoonspuiten * velgen reinigen * banden polish * ramen uitzuigen en schoonmaken, binnen en buiten *
 • Reconditionering v.a.€ 125,-
  * de quickservice, uitgebreid met het polijsten van de originele lak (om lichte krasjes te verwijderen) en het compleet reinigen van het interieur, waarbij lederen bekleding in het leervet wordt gezet.
 • Lakbescherming v.a.€ 195,-
  *Lakbescherming betekent het verzegelen van de originele lak. Dit doen ze met een Waxoyl lakverzegeling, die we na reconditionering vakkundig aanbrengen.
 • Ozonbehandeling v.a.€ 50,-
  *De ozongenerator, de Aerodrive 300, genereert bipolaire actieve ionen, zuurstof radicalen en ozon. De combinatie van deze elementen verdrijft effectief alle geuren uit uw auto, ook in de bekleding. De behandeling duurt circa 6 a 10 uur; daarna is jouw auto voorgoed geurvrij.
 • Schadeherstelprijs op taxatie
  *Kleine schades kunnen ze optimaal herstellen. Zoals lichte parkeerschade, krasjes, vervelende putten als gevolg van een openslaande deur et cetera. De kosten hangen uiteraard af van de schade. Je bent welkom voor een vrijblijvende taxatie.

Ook kun je bij Automarcato terecht voor het aanschaffen van occassions. Ze verkopen verschillende merken auto's, van Alfa Romeo, BMW, Jaguar en Audi tot Kia en Fiat.

Kijk voor het huidige aanbod op de site.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in