Advertorial Wonen en bouwen

Info Markt Wonen & Landelijke Open Huizen Dag NVM op 1 april

Op 1 april kun je tussen 11:00 en 15:00 uur diverse woningen, zonder afspraak, bezichtigen. Alle deelnemende woningen kun je een week voor de Open Huizen Dag terugvinden op de site en op Funda.

Tevens ben je op 1 april van 11:00 tot 15:00 uur van harte welkom op de kantoren van Deerenberg & Van Leeuwen in Alphen en Nieuwkoop voor de Info Markt Wonen. Je kunt op deze dag bij hen terecht voor al je woonvragen aan makelaars, hypotheekadviseurs, notarissen, de energiecoaches van de gemeente en diverse bedrijven die je informatie kunnen geven over de verschillende mogelijkheden voor verduurzaming van je woning.

Energiecoaches van de gemeente

De energiecoaches van de gemeente Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop kunnen je o.a. tips geven over verduurzamen, hoe je subsidie kunt aanvragen en voor welke maatregelen dat geldt. Wat zijn de mogelijkheden en waar moet je aan denken om geld te besparen op uw energielasten? Voor een aanbod op maat zal de energiecoach een afspraak bij je thuis maken. De coach zal dan diverse mogelijkheden met je bespreken om tot een verlaging van het energieverbruik te komen om daarmee structureel geld te besparen.

energiek alphen aan den Rijn.jpg gebiedscooperatie nieuwkoop.jpg


Zonnepanelen

Ben je al een tijdje bezig met de vraag: wel of geen zonnepanelen plaatsen? Greener4u helpt je graag verder. Op de Info Markt Wonen bij de vestiging Alphen zijn er medewerkers van Greener4u aanwezig om al jouw vragen over zonnepanelen te beantwoorden. Mogelijk kun je (afhankelijk van de drukte op dat moment) direct een offerte ontvangen. Hoe ziet een zonnepaneel er nu van dichtbij uit en hoe werkt een omvormer? Je kunt deze producten ter plekke bekijken en de werking hiervan zal je haarfijn worden uitgelegd. Greener4u heeft inmiddels al vele woningeigenaren in Alphen aan den Rijn en omstreken blij gemaakt met kwalitatief hoogstaande zonnepanelen van Nederlandse bodem met een uitstekende service.

greener4u.png


Isolatie

Er zijn diverse mogelijkheden voor het isoleren van je woning. Maar wat is voor jouw woning de beste oplossing? Denk je aan vloer-, dak-, bodem- of spouwmuurisolatie? Al jouw vragen hierover kun je op de Info Markt Wonen op de vestiging in Alphen stellen aan de medewerkers van IsolatieCentraal. Op het kantoor kun je ook diverse isolatiematerialen bekijken en zien wat voor uw situatie het beste resultaat zal geven. IsolatieCentraal is o.a. gevestigd in Alphen aan den Rijn, maar werken regionaal. Zij kennen het bouwjaar van uw woning en kunnen daarop een passend aanbod op maat voor je maken.

isolatie centraal.jpg


Zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen

Op het kantoor in Nieuwkoop kun je aan Gresnigt Installatietechniek al jouw vragen over zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen etc. stellen. Gresnigt installatietechniek is een lokaal bedrijf dat graag de tijd neemt voor een persoonlijk en gedegen advies. Hierbij staat de wens van de klant centraal en wordt er gekeken naar kwaliteitsoplossingen en energiebesparende maatregelen.

gresnigt.jpg


Notaris

Op de Info Markt Wonen zijn medewerkers van Kroes & Partners aanwezig op het kantoor in Alphen aan den Rijn en medewerkers van Limes Netwerk Notarissen op het kantoor in Nieuwkoop. Je kunt aan de medewerkers van de notariskantoren al jouw juridische vragen stellen over waar je bijvoorbeeld aan moet denken bij een scheiding of het erven van een woning of waar je aan moet denken bij het samen gaan wonen en samen een woning kopen.

kroes en partners.jpg limes notarissen.jpg


Hypotheekadviseur

Aan de hypotheekadviseurs van Freek Hypotheek kun je op het kantoor in Alphen aan den Rijn al jouw financiële woonvragen stellen. Op het kantoor in Nieuwkoop is Wouter Sjerp van VOEP aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Deze onafhankelijke hypotheekadviseurs kunnen uit een grote selectie geldvertrekkers de beste partij voor je kiezen. Voor een uitgebreide financiële check kun je gelijk een afspraak maken. Je weet dan waar je rekening mee kunt houden.

freek hypotheek.jpgvoep.png


Makelaars

En voor al je woonvragen kun je uiteraard terecht bij één van de makelaars die op de kantoren van Deerenberg & Van Leeuwen in Alphen en Nieuwkoop aanwezig zijn. Ze kunnen je adviseren over maatregelen om jouw woning te verduurzamen. Wat voor impact hebben de diverse maatregelen op de verkoopbaarheid en verkoopprijs van jouw woning? Daarnaast kun je ook met hen overleggen over de woningen die je hebt gezien op de NVM Open Huizen Dag. Wil je weten wat zij voor je kunnen doen als aankoopmakelaar? Of heb je andere vragen die je ze wilt stellen? Je bent van harte welkom op één van de kantoren.

deerenburg.jpg


Parkeertips

Voor het kantoor in Nieuwkoop is parkeren aan de Achterweg het handigst (ivm de zaterdagmarkt voor de deur). Het kantoor is vanaf deze parkeerplaats maar een klein stukje lopen. Voor kantoor Alphen kun je parkeren achter het kantoor of in de Castellumgarage. De eerste 1,5 uur is het gratis parkeren. Ga je op de duurzame tour? Er is uiteraard voldoende plek om je fiets te stallen. "Wij zien je graag op 1 april tussen 11.00 en 15.00 uur! Aanmelden is niet nodig", aldus de makelaars.


Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving vandaag 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.

Advertorial Evenement vandaag 09:25

The Chicago Funk live op Sama Sama Maluku Festival 2024

Op 7 juli 2024 kun je genieten van fun en soul met The Chicago Funk, geprezen als de beste Earth, Wind & Fire tribute band ter wereld! Op 5 april speelden ze de pannen van het Castellum Theater, waar de bezoekers hebben genoten van deze swingende avond.

Advertorial Winactie Sport gisteren 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!