Josh Walet
Advertorial Overige

Kabalt’s Oliebollen: een begrip in Alphen aan den Rijn

Met ruim 40 jaar ervaring op zak is Kabalt’s Oliebollenkraam niet meer weg te denken uit het Alphense straatbeeld. Elk jaar vind je naast de Gamma op de Euromarkt en bij winkelcentrum De Herenhof van begin oktober tot half januari dagelijks heerlijke verse oliebollen.

In november en december is het tijd voor de echte Hollandse oliebol. Dan staan de oliebollenkramen in heel Nederland de Hollandse lekkernij naar hartenlust dag in en dag uit te maken. Ook voor Kabalt’s Oliebollenkraam is deze tijd van het jaar weer aangebroken, een periode waar ze altijd met veel plezier naar toeleven.

Elke dag verse oliebollen

“Onze oliebollen bereiden we iedere dag vers”, vertelt Patrick Vermeulen. Dat gebeurt elke dag met verse ingrediënten van de beste kwaliteit. “Alleen met de beste ingrediënten kun je zorgen voor een geweldige smaak, een mooie vulling en een krokante korst. Dat is ook wat klanten van ons verwachten en die verwachting willen wij bij elke oliebol die we verkopen waarmaken.”

Oliebollen bakken doet de familie Kabalt inmiddels al ruim 40 jaar in Alphen. De kennis wordt van generatie op generatie overgedragen. “Het zit echt in ons bloed. De kneepjes van het vak heb ik geleerd van mijn vader, die nog altijd helpt bij de kraam”, vertelt Melvin Kabalt. Zijn vader vult trots aan: “Dit hebben we van oudsher opgebouwd. Het is mooi om te zien hoe de volgende generatie het overneemt.”

Openingstijden

Bij Kabalt’s Oliebollen ben je altijd verzekerd van een heerlijke verse oliebol. Liever een andere versnapering? Dat kan ook! Ze verkopen ook verse appelflappen, appelbeignets, amandelbollen en andere lekkere bollen. De oliebollenkramen vind je naast de Gamma op de Euromarkt en winkelcentrum De Herenhof. Kabalt’s Oliebollen is elke dag geopend, met uitzondering van de feestdagen.

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag t/m zaterdag 10:00 - 18:00 
Zondag 12:00 - 17:00
31 december 07:00 - 17:00

Meer nieuws

Politiek vandaag 12:17

Plan voor sportcomplex De Bijlen nog niet klaar

De Rijnstreekhal wordt opnieuw voor een half miljoen euro opgeknapt. De hal is dan voor de komende vijf jaar geschikt voor gebruik. De reden is dat het plan voor een nieuw sportcomplex in De Bijlen nog niet klaar is. Dit plan kan pas worden afgemaakt na de komende bezuinigingsronde door de Alphense gemeenteraad.

Politiek vandaag 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.

Advertorial Evenement vandaag 09:18

Mr. Massada treedt op tijdens Sama Sama Maluku Festival

Op 7 juli 2024 zal het allereerste landelijke Molukse Festival: het Sama Sama Maluku Festival plaatsvinden. Johnny Manuhutu, beter bekend als Mr. Massada, zal daar een prominente rol spelen. Het festival belooft een combinatie te zijn van Molukse muziek en heerlijk eten.

Advertorial Winkelen gisteren 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek gisteren 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport gisteren 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.