Alphen: 0172-571437 | Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Woerden: 0348-436060 | GESLOTEN - straks open vanaf: 8:00 uur

Nieuws

Nieuwe CHR met € 4.000 voordeel en gratis treeplanken

03-06-2021

Graag willen wij onze nieuwe hybride actie van de Toyota C-HR niet aan u voorbij laten gaan! Tot € 4.000 voordeel op een nieuwe CHR waarbij u ook nog een gratis treeplanken set krijgt t.w.v. € 1.241,-*

Op de foto het team uit Alphen dat bij de nieuwe CHR staat

Wellicht heeft u al vanuit de media vernomen dat Toyota op dit moment de nieuwe CH-R Hybride voor de prijs van een benzine aanbieden? Dit houdt in dat u tijdelijk niets extra betaalt voor een hybride-uitvoering, waardoor uw voordeel oploopt tot €2.500,-!
Tevens kunt u in de maand juni extra profiteren van een extra inruilpremie bovenop uw inruilwaarde ter waarde van €1.500,-, waardoor uw voordeel totaal kan oplopen tot €4.000,-!

De nieuwe CHR is net vernieuwd

Wat dacht u van:

  • Ook leverbaar met 2.0 liter motor (186 PK)
  • Stiller met rijden
  • Facelift in het interieur en exterieur
  • Apple Carplay en Android Auto
  • Gratis bij van Ekris op alle nieuwe voorraad CH-R modellen treeplanken t.w.v. € 1.241,-
  • Voordeel kan oplopen tot € 4.000

Gratis treeplanken bij nieuwe CHR uit voorraad bij Van Ekris


Naast het feit dat wij op dit moment mooie acties hebben op de nieuwe C-HR, zijn wij ook nog eens zeer geïnteresseerd (wegens schaarste) in uw auto. De vraag naar gebruikt is erg hoog. Wij ruilen en of kopen deze dan ook graag in.

Benieuwd naar wat uw auto waard is? U kunt dit via onze site opvragen wat geheel vrijblijvend is. Natuurlijk mag u ook even langskomen voor de proefrit of bezichtiging. Wij kunnen dan gelijk even naar uw inruil auto kijken. 

Toyota CHR team uit Alphen aan den Rijn

Het Toyota Van Ekris-team in Alphen laten je graag kennismaken met deze prachtige CHR. Kijken of proefrijden? Bel even voor een afspraak met hun team. Bel naar 0172-571437 en vraag naar Corné van Veen, Jeroen Oudshoorn en Ricardo Beverloo.

*actie alleen op onze voorraad modellen. Vraag naar de voorwaarden. 

 

Toyota Van Ekris, de Toyota dealer voor Nieuwkoop en omgeving

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota dealer van de omgeving Nieuwkoop, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat. ‘’Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, bent u bij ons aan het juiste adres!’’ Altijd een vestiging in de regio met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht. Bekijk ook eens de site www.vanekris.nl.

Categorie: Van Ekris nieuws
« terug naar het overzicht