De charme
van de haven
Scroll naar beneden
Bouw gestart!

De verhuur van de appartementen in de Havenmeester start medio 2024.

Bekijk het aanbod

In Baronie Haven aan de Rijnhaven worden drie unieke nieuwe projecten gebouwd: de Havensuites, het Havenkwartier en de Havenmeester. Bewoners van de appartementen, penthouses en atelierwoningen kunnen straks heerlijk resideren en wonen aan de haven in het deelproject Havensuites of wonen en werken in de twaalf unieke atelierwoningen van het project Havenkwartier. De verkoop van de Havensuites en het Havenkwartier is afgerond, de bouw is gestart en alle woningen zijn verkocht. Op termijn komen er nog huurappartementen beschikbaar in de markante toren tegenover winkelcentrum De Baronie die de naam De Havenmeester draagt. De bouw van de Havenmeester is eveneens gestart en de verhuur van deze 63 appartementen start medio 2024. Wij informeren u via deze website wanneer wij starten met de voorbereidingen voor de verhuur.

Ontdek de woningen

Havensuites — 43 LUXE APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES AAN DE RIJNHAVEN

Gesitueerd aan de Rijnhaven vindt u straks uw droomwoning in een van de 43 luxe en royale appartementen en penthouses van de Havensuites. De woningen beschikken over unieke buitenruimtes met een even zo mooie zonligging aan de Rijnhaven. Hier kunt u resideren op een van de mooiste plaatsen van Alphen aan den Rijn. De ligplaats voor uw sloep hebben wij reeds voor u gereserveerd.

De verkoop is afgerond, alle woningen zijn verkocht. 

Bekijk direct:

Woningselector Appartementen Penthouses Prijslijst

Havenkwartier — 12 ATELIERWONINGEN, WONEN EN WERKEN IN BARONIE HAVEN

Aan de corridor naar De Baronie en aan de andere zijde aan de Prinses Margrietstraat vindt u de 12 atelierwoningen. Deze woningen beschikken over een fraaie werkruimte op de begane grond en desgewenst een of twee woonverdiepingen aan de heerlijke binnentuin van het project. Wonen en werken gaan perfect samen in de unieke atelierwoningen van het Havenkwartier.

De verkoop is afgerond, alle woningen zijn verkocht.

Bekijk direct:

Woningselector Woningen Prijslijst
Het laatste nieuws

Spectaculaire start bouw Baronie Haven fase 3

Green Real Estate luidde gistermiddag samen met de toekomstige bewoners een nieuwe fase in van de ontwikkeling van Baronie Haven. Met een druk op de knop gaven CEO Richard Dallinga en wethouder Gerard van As het startsein voor de bouw van 118 huur- en koopwoningen. De woningen zijn verdeeld over drie woongebouwen: de Havensuites, het Havenkwartier en de Havenmeester. 
Lees nieuwsbericht
Spectaculaire start bouw Baronie Haven fase 3
Het project

Wonen in Baronie Haven?

Het is heerlijk wonen in Baronie Haven in Alphen aan den Rijn. Met het uitzicht op het water en de boten, met de horeca, de winkels en gezelligheid van De Baronie om de hoek. De Rijnhaven, de locatie van Baronie Haven is recent getransformeerd van bedrijventerrein tot stads woon-werk-winkelgebied met een mooie recreatiehaven.


Over Baronie Haven
Mondain wonen aan boord van de Baronie