Gratis Proefles?

klik hier


Sterker fitter leniger

Misschien gaan sommige dagelijkse bewegingen minder soepel, of merkt u dat u aan kracht verliest. Bij ons oefent u de bewegingen die u in het dagelijks leven ook maakt. Het trainen van deze functionele bewegingen zoals tillen en hurken zorgen dat u meer kracht krijgt waar dat nodig is.

Lees meer »

De pluspunten

Bij ZilverFitness wordt u begeleid door een ervaren coach tijdens het volledige lesuur. Een aangepast trainingsprogramma maakt iedere les anders, maar de functionele bewegingen komen altijd terug. De kleine gezellige groep zorgt ervoor dat u wekelijks blijft trainen.

Lees meer »

Sterkere botten en spieren

Uiteraard is het goed om te fietsen, te wandelen of in de tuin te werken. Maar dat is niet het "matig tot intensief bewegen" dat de Gezondheidsraad adviseert. En waarom adviseren ze juist op iets latere leeftijd bot- en spierversterkende oefeningen?

Lees meer »


Wat doen we?

We bieden u oefeningen die terug gaan naar de basis; bijvoorbeeld met (kleine) gewichten en het eigen lichaamsgewicht. Intensief en afwisselend, met veel bot- en spierversterkende oefeningen. We werken samen met u aan meer kracht, conditie, balans en lenigheid. Ook verhoogt u zo uw weerstand. Alle trainingen worden gegeven door een gediplomeerde coach.


Wat doen we?

Beweging is het antwoord!

Volgens neurowetenschapper Erik Scherder is beweging en krachttraining hét antwoord op o.a. corona, omdat dit je afweersysteem op peil houdt, je lijf in conditie houdt en het risico op dementie verkleint. Ook de Gezondheidsraad adviseert om minimaal tweemaal per week bot- en spierversterkende oefeningen te doen, naast 150 minuten per week bewegen.


Beweging is het antwoord!

Gratis Proefles?

klik hier



Voor wie?

Onze deelnemers zijn tussen de 55 en 75 jaar (uiteraard zijn er altijd uitzonderingen). Ze willen fitter worden en hebben overdag een uurtje de tijd. De trainingen worden afgestemd op het eigen niveau. Wat de deelnemers gemeen hebben is de wil om te bewegen en de bereidheid om te worden gecoacht.


Voor wie?

Onze leden aan het woord

Alphen aan den Rijn
"Complimenten voor alles!! De manier waarop alles gaat, de lessen die we krijgen, de sfeer in de groep. En de manier waarop de coach ons begeleidt." Margreeth, Alphen aan den Rijn.


Breda
"Over coach Mark en Chantal alleen maar goeds; duidelijke uitleg, aandacht voor iedereen, mensen met kennis van zaken, geven ook steeds aan dat we altijd andere/lichtere (of zwaardere) gewichten kunnen nemen, maar ook pauzes kunnen nemen. Ik verheug me er steeds weer op om er op de fiets (ca. 20 minuten) naar toe te gaan!" Gerard, Breda.


"De twee coaches , Bart en Mark, doen het heel goed, leggen goed uit en letten goed op. Fijn om zulke coaches te hebben; het motiveert en houd ook de pret erin!" Angela, Breda.


Harderwijk
"Ik ga door met Zilverfitness en vind het zelfs leuk om te doen, hoewel ik niet van sporten houd." Wil, Harderwijk.


Leiden
"Het was fijn om thuis door te kunnen gaan met ZilverFitness tijdens de lockdown. Coach Eline heeft er echt werk van gemaakt." Carolien, Leiden.


"Helma en ik vinden het heel prettig om frequent de workouts van jullie te mogen ontvangen tijdens de Corona crisis. We vinden de aanpak van coach Eline heel duidelijk en inspirerend; geweldig dat jullie dit zo hebben aangepakt! " Ruud en Helma, Leiden.


Maarssen
"Ik heb het prima naar mijn zin en ik vind Mark een heel prettige en leuke trainer." Lia, Maarssen.


Soest
"Ik heb mijn huisarts wel enthousiast mijn ervaringen verteld over ZilverFitness." Hilly, Soest.


"Ik fitness met veel plezier bij ZilverFitness. Jullie hebben een goede formule!" Henriëtte, Soest.


"Ik wil meteen even zeggen hoe fijn (en nuttig..) ik de lessen bij ZilverFitness vind! Blij dat ik me toen heb opgegeven!" Dieneke, Soest


Zeist
"Jullie zijn een prima club met uiterst positieve sfeer. Persoonlijk heb ik veel aan de oefeningen: geen last meer van rug bij het klussen en tuinieren. En meer uithoudingsvermogen. Ga er graag heen." Aat, Zeist


"Door de grote variatie in oefeningen en de uitdaging met jezelf merkte ik binnen een aantal maanden al resultaat. Beter traplopen bijvoorbeeld. Maar ook leren opstaan na een val. Meer kracht en soepelheid. Voor een ieder die van krachttraining houdt een echte aanrader. Zeker door de goede begeleiding, goede resultaten en oefeningen op de persoon afgestemd. Maar ook een heel gezellige groep die elkaar steunt waar nodig." Jenny, Zeist.


Zwolle
"Ik begin 2020 in ieder geval (vooral dankzij jullie) met een pijnloos lijf ;-)." Michelle, Zwolle.


"Gedurende een half jaar wilde ik kijken hoe het gaat, tot nu toe ben ik er heel positief over, met name de coaching van Jorin is heel plezierig en effectief." Ineke, Zwolle.


Onze leden aan het woord

Gratis Proefles?

klik hier



Onze missie

We willen deel uitmaken van de wereldwijde beweging die een betere gezondheid voor mensen van alle leeftijden nastreeft. We promoten een gezonde leefstijl en willen lichaam en geest sterker en weerbaarder maken middels onze trainingsmethoden.  


Onze missie