2636 (reprise)

  • Theater Castellum, Rijnplein 1-3, 2405 DB Alphen aan den Rijn
  • donderdag 1 juni 2023 om 20:15 – 21:45

Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten altijd bomvol steengoede grappen.

Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten altijd bomvol steengoede grappen die je gezien moet hebben. Daarom is René terug in Castellum met ‘2636’, waarin hij aan de vooravond staat van een nieuwe fase. Met al z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Dan moet je er ineens echt wat van gaan maken, omdat dat nu eenmaal zo hoort. Verantwoordelijkheid nemen, dingen vinden, dat soort dingen. Maar wat als je daar misschien nog niet klaar voor bent en gewoon nog wat wil dollen en loltrappen?  

Misschien kun je dan het beste terug naar de basis, je geboortegrond. Daar waar alles leeft, bruist, tegensputtert en beweegt. Waar je even kunt pauzeren en je op kunt laden voor de volgende storm. Om eens kritisch te bekijken wat je gevormd heeft en hoe je het dan nu het liefste zelf zou willen doen. 

Laat René er maar een avond over vertellen. Dit belooft weer een mooie avond theater, of zoals ze in Schipluiden zeggen: “Heemaal goud joh! 

Recensiequotes:

“Met een ongeëvenaarde grapdichtheid, soepele woordspelingen, makkelijk contact met de zaal, een sprekende mimiek en beeldende imitaties.” – Meppeler Courant

"René van Meurs treedt met '2363' definitief in de voetsporen van de groten in de cabaretwereld." - Friesch Dagblad

"Ontwapenende René van Meurs scoort met show over zijn nieuwe levensfase. (...) Duizelingwekkend tempo. Ontwapenend, ontroerend en oprecht." - ★★★★ Algemeen Dagblad

"René van Meurs weet zacht en gemeend nu mooi in balans te brengen met een energiek grappenspervuur. (...) Eerlijk, liefdevol, grappig: in de nieuwe show van René van Meurs valt alles op z'n plek." - ★★★★ Volkskrant

"Een persoonlijke voorstelling in de vijfde versnellig, met veel goede grappen en herkenbare situaties." - ★★★★ Scènes


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

4 oktober 2022 – 2 mei 2023 Theater Castellum
Pubquiz

Hoedje op, hoedje af, sportvragen, actualiteiten, plaatjesrondes; de Pubquiz staat garant voor een vrolijke, afwisselende en spannende avond! 

1 december 2022 – 31 januari 2023 Archeon
Vier de winter in Museumpark Archeon

Deze winter kun je in Museumpark Archeon genieten van de Oer-Hollandse winter. 

6 januari 2023 – 17 februari 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie Schilderijen Marco Stad

Marco Stad exposeert van 6 januari t/m 10 februari zijn kleurrijke schilderijen op de eerste etage van Bibliotheek Alphen-Centrum.

24 januari 2023 – 14 februari 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Beatmakers

Wil jij goeie beats kunnen maken? Ben je een muziekliefhebber? Doe dan mee met deze workshop en leer van professionals hoe je een strakke beat maakt.

27 januari 2023 – 29 oktober 2024 Maggie Blue