Orgel in de Adventskerk verandert één middag in een Orgel Jukebox

  • Adventskerk, Julianastraat 69, 2405 CG Alphen aan den Rijn
  • zondag 1 oktober 2023 om 16:30 – 17:30

Simon Stelling speelt verzoeknummers op het Steinmeyer-orgel.

Foto: Orgel Jukebox (Stichting Vrienden van de Adventskerk)

Op zondagmiddag 1 oktober zal er in de Adventskerk een speciaal evenement plaatsvinden. Het prachtige en authentieke Steinmeyer-orgel zal deze middag veranderen in een jukebox. Simon Stelling, stadsorganist in Alphen aan den Rijn, zal vooraf ingezonden verzoeknummers spelen op het orgel. 

Inzenden van een verzoeknummer(s) kan tot en met 20 september a.s. Na die datum zal Simon Stelling een selectie maken uit alle inzendingen. De kans bestaat dat uw nummer geselecteerd wordt. Verzoeknummers insturen is kinderlijk eenvoudig. Ga hiervoor naar de website van Stichting Vrienden van de Adventskerk en vul het formulier in: www.vriendenvandeadventskerk.info/orgel-jukebox

“Het mogen klassieke, populaire, religieuze of andere muziekstukken zijn. Ik ga proberen er een gevarieerd programma van te maken. Op deze middag speel ik op een Orgel Jukebox,” knipoogt Simon Stelling. 

U bent uiteraard van harte welkom om naar het Orgel Jukebox concert te komen luisteren. Het concert start om 16:30 uur. De toegang is gratis en geschikt voor alle leeftijden. Voor gratis toegangstickets gaat u naar: www.vriendenvandeadventskerk.info/event-details/orgel-jukebox
Het concert is mede mogelijk gemaakt met financiële middelen vanuit het Erfgoedfonds Gemeente Alphen aan den Rijn.

Logo Vrienden van de Adventskerk.jpg


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

4 augustus 2023 – 11 december 2023 Lida Plomp Kunstwerken
Cursus schilderen

Cursus schilderen bij Lida Plomp

26 september 2023 – 9 januari 2024 Bibliotheek Rijn en Venen
Klimaatcursus 'De groene verandering'

Wil jij meer weten over klimaatverandering en de positieve impact die jij kunt hebben op het klimaat? Met de IVN Klimaatcursus leer je over de wisselwerking tussen mens en klimaat en ontwikkel je een persoonlijke actieplan, waarmee je het geleerde meteen kunt omzetten in de praktijk.

3 oktober 2023 om 10:00 – 23:59 Maggie Blue
3 oktober 2023 om 10:00 – 12:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Leesgroep

Leer beter Nederlands lezen in een gezellige groep.

3 oktober 2023 om 10:30 – 11:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Informatiepunt Digitale Overheid (IDO)

Heb jij hulp nodig bij digitale overheidszaken? De vrijwilligers van het Informatiepunt Digitale Overheid helpen je op weg! Bel voor een afspraak: 0172- 475 771 (optie 2 Digilijn)

3 oktober 2023 om 10:30 – 12:30 Bibliotheek Rijn en Venen
Klik & Tik computercursussen

Wil jij beter leren computeren? Bibliotheek Rijn en Venen helpt je verder. Kom langs tijdens de computercursussen, dan kijken we samen welke oplossing het beste bij jou past.