Schitterende Seniorendagen

Ontmoet leeftijdsgenoten tijdens één van de activiteiten, zoals creatieve workshops, mooie concerten, een muziekquiz of vrolijke beweegbingo. De meeste activiteiten vinden plaats in Bibliotheek in Alphen Centrum (Aarkade 10), de andere activiteiten in de andere bibliotheekvestigingen of op locatie bij woonzorginstellingen.

Alle activiteiten zijn gratis en soms inclusief een hapje en drankje. Ben je benieuwd? Voor een overzicht van alle activiteiten kun je terecht op de website: https://www.bibliotheekrijnenvenen.nl/activiteiten/schitterende-seniorendagen

Aanmelden voor de workshops en andere activiteiten kan via de website, bij de infobalie in de Bibliotheek of telefonisch via 0172-475 771

De Schitterende Seniorendagen worden mede mogelijk gemaakt door Sluyterman Van Loo Ouderenprojecten.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

6 april 2022 – 6 juni 2022 Theater Castellum
Comeback atelier verfstreken bij Theater Castellum

Met de expositie Back on Stage beleven de kunstenaars van Atelier Verfstreken een comeback in het theather Castellum. Met Back on Stage zijn zij terug van weggeweest! De prachtige serie schilderijen in de foyer toont hun verwantschap met het theater, de artiesten en podiumkunstenaars aan de bezoekers.

14 april 2022 – 25 juni 2022 Adventskerk
100 jaar geschiedenis Adventskerk te zien op expositie

Al vanaf de start van dit jaar worden er allerlei festiviteiten rondom de 100-jarige verjaardag van de Adventskerk georganiseerd. Op enkele zaterdagen in mei en juni wordt er een bijzondere expositie in de kerk geopend. Deze tentoonstelling vertelt bezoekers het verhaal van 100 jaar kerk en wordt ondersteund door dans- en muziekvoorstellingen. Burgemeester Liesbeth Spies zal de expositie officieel openen op zaterdag 14 mei om 11:00 uur.

6 mei 2022 – 26 augustus 2022 Dorpshuis Aarlanderveen
Zomeravond Klaverjassen

Klaverjassen in het Dorpshuis van Aarlanderveen.