Blind-date met een boek

Zoek je nog een date voor Valentijn? Ga op blind-date met een boek in Bibliotheek Alphen-Centrum! Kies een ingepakt boek voor volwassenen of jeugd op basis van het beschreven datingprofiel. Je weet dus nog niet wat je mee naar huis neemt. Een leuke manier om eens wat anders te lezen dan normaal!

Zoek je nog een date voor Valentijn? Ga op blind-date met een boek in Bibliotheek Alphen-Centrum! Kies een ingepakt boek uit op basis van het beschreven datingprofiel. Je weet dus nog niet wat je mee naar huis neemt. Een leuke manier om eens wat anders te lezen dan normaal, wie weet is het een match!

Hoe werkt het?

In Bibliotheek Alphen-Centrum vind je tot en met 14 februari een display met allerlei ingepakte boeken. Net zoals bij een datingprofiel staan er op de boeken een aantal kenmerken omschreven. Heb je een datingprofiel gevonden dat je aanspreekt? Dan mag je je 'date' mee naar huis nemen en uitpakken!

*Leen het gekozen boek bij een van de medewerkers aan de servicebalie!

Geef jij het boek een kans?

Laat niet alleen het uiterlijk spreken, maar kijk of het verhaal je weet te boeien. Wie weet is het een match en lees je het boek uit! En mocht het boek toch tegenvallen, kun je het weer inleveren. Misschien ontdek je iets moois en ontstaat er ‘echte liefde’.

Deze Valentijnsactie loopt tot en met 14 februari en is voor zowel jeugd als volwassenen.

Veel plezier met je date!


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

16 januari 2024 – 29 februari 2024 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie Emke van Heiningen

Het werk van Emke bestaat voornamelijk uit kleine, kleurrijke schilderijtjes van dieren met grappige, menselijke uitspraken en oneliners. Inspiratie doet ze vooral op op haar werk en op straat. Vervolgens koppelt ze de tekst aan een dier.

31 januari 2024 – 10 april 2024 Bibliotheek Rijn en Venen
KlimaatGesprekken

Je bent bezorgd over klimaatverandering en je wilt graag een bijdrage leveren aan de oplossing. Maar hoe pak je dat aan? Doe mee met deze zesdelige workshopreeks KlimaatGesprekken!

21 februari 2024 om 10:30 – 23:59 Parkvilla
21 februari 2024 om 13:30 – 23:59 Parkvilla
21 februari 2024 om 19:30 – 21:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Lezing 'Plantenvoeding uit keukenresten'

Keukenresten zitten vol met energie en belangrijke voedingsstoffen die je eenvoudig kunt fermenteren. Na deze lezing gooi jij je waardevolle 'keukenafval' nooit meer gedachteloos in de groene container!

21 februari 2024 om 20:00 – 23:59 Parkvilla