Blind-date met een boek

Zoek je nog een date voor Valentijn? Ga op blind-date met een boek in Bibliotheek Alphen-Centrum! Kies een ingepakt boek voor volwassenen of jeugd op basis van het beschreven datingprofiel. Je weet dus nog niet wat je mee naar huis neemt. Een leuke manier om eens wat anders te lezen dan normaal!

Zoek je nog een date voor Valentijn? Ga op blind-date met een boek in Bibliotheek Alphen-Centrum! Kies een ingepakt boek uit op basis van het beschreven datingprofiel. Je weet dus nog niet wat je mee naar huis neemt. Een leuke manier om eens wat anders te lezen dan normaal, wie weet is het een match!

Hoe werkt het?

In Bibliotheek Alphen-Centrum vind je tot en met 14 februari een display met allerlei ingepakte boeken. Net zoals bij een datingprofiel staan er op de boeken een aantal kenmerken omschreven. Heb je een datingprofiel gevonden dat je aanspreekt? Dan mag je je 'date' mee naar huis nemen en uitpakken!

*Leen het gekozen boek bij een van de medewerkers aan de servicebalie!

Geef jij het boek een kans?

Laat niet alleen het uiterlijk spreken, maar kijk of het verhaal je weet te boeien. Wie weet is het een match en lees je het boek uit! En mocht het boek toch tegenvallen, kun je het weer inleveren. Misschien ontdek je iets moois en ontstaat er ‘echte liefde’.

Deze Valentijnsactie loopt tot en met 14 februari en is voor zowel jeugd als volwassenen.

Veel plezier met je date!


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

31 mei 2024 – 8 augustus 2024
Zomer Expositie met als thema "OPWARMING" door de deelnemers van de Stichting

Veel divers werk, sculpturen, schilderijen, foto's en assemblage kunst

20 juni 2024 – 26 juni 2024 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie ontwerpwedstrijd 'Duurzame wijk' 2024

Van 13 juni tot 12 juli zijn in Bibliotheek Alphen-Centrum de finale-ontwerpen te bewonderen van scholieren van het Ashram College en het Groene Hart Lyceum die meededen aan de ontwerpwedstrijd ‘Duurzame wijk’. Neem een kijkje!

23 juni 2024 om 13:30 – 15:15 Castellum Theater & Film
23 juni 2024 om 13:30 – 15:20 Castellum Theater & Film