Trouble Tree Folkconcerts

Concert Etan Huijs Trio From monochrome to multicolor Tour

2 december 2022 treed Etan Huijs TSinger-songwriter op. "Etan Huijs is een goed bewaard geheim en een do it yourself muzikant. Etan schrijft intrigerende, subtiele songs, recht uit het hart en op het snijvlak van folk en country."

From monochrome to multicolor tour

"Singer-songwriter Etan Huijs is een goed bewaard geheim en een d.i.y (do it yourself) muzikant. Etan schrijft intrigerende, subtiele songs, recht uit het hart en op het snijvlak van folk en country. Melancholie ligt altijd op de loer en de schoonheid van de melodie drijft overal boven." Etan laat zich beïnvloeden en inspireren door een aantal oude meesters, grootheden die een onuitwisbare stempel drukten op het muzikale landschap: Johnny Cash, Neil Young, Bob Dylan, REM en Leonard Cohen.

De uit Venray afkomstige Huijs is ruim 15 jaar actief als muzikant, bekend van The Secret Us, The Monochrome Veil uit 2021 en zijn EP

"Kortom dit wordt een heel mooi memorabel muziekavondje."

In de Slotzaal van de Ridderhof in Koudekerk aan den Rijn.

Aanvang 20:30 uur.

Voor een zitplekje kan je reserveren via een mail naar: ttfolk@hotmail.com

De entree is € 15,=. www.ttfolk.nl

Check Ethan Huijs hier!


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

9 juli 2022 – 16 oktober 2022 Bezoekerscentrum De Veenweiden
Uitbundige bloemenpracht in Bezoekerscentrum De Veenweiden

Tijdens de zomermaanden inclusief september bloeit het Bezoekerscentrum De Veenweiden als nooit tevoren. Tijdens de expositie ‘Bloemenpracht’ van de uit Oegstgeest afkomstige Truus Serdijn is er een ware explosie van kleuren te zien. Mede geïnspireerd door deze bloemenpracht, laat Adrie Zaalberg haar glasobjecten voor binnen en buiten zien. De exposities worden geopend op zaterdag 9 juli en duren tot half oktober.  

7 september 2022 – 8 november 2022
Weerbaarheidstraining voor kinderen van 6 t/m 8 jr. en van 9 t/m 12 jaar

De Rots en Watertraining voor kinderen in de basisschoolleeftijd gaat weer van start.

26 september 2022 – 19 december 2022
Bridgeles voor beginners

BRIDGECURSUS, in samenwerking met alle Bridgeclubs in Alphen aan den Rijn Vanaf maandag 26 september 2022 wordt in het Buurthuis Kerk en Zanen Oude Wereld 57, Alphen a/d Rijn, 12 keer maandagavond les gegeven aan beginners door André van Herel, officieel bridgedocent. Tijd: van 19.30 uur tot 21.45 uur. Als u nog verder inlichtingen wenst, bel gerust met André van Herel tel. 06-15115388 of e-mail: bridgedocent.andre@gmail.com

30 september 2022 – 7 oktober 2022 Park Zegersloot