Met een lach en een traan...

  • Theater Castellum, Rijnplein 1-3, 2405 DB Alphen aan den Rijn
  • donderdag 3 november 2022 om 20:15 – 22:15

Nederlandse volkszanger en ras-entertainer, bekend van zijn hit 'Ik ga zwemmen' en Engelstalige evergreens zoals 'Unchained Melody'.

Mart Hoogkamer, 24 jaar oud, domineerde alle media, hitlijsten en radio- en TV-stations en verbrak werkelijk ieder record met zijn nummer 1 gimmickplaat getiteld ‘Ik ga zwemmen’. Wie zingt het niet mee!? Deze Nederlandse volkszanger en ras-entertainer in hart en nieren is een liefhebber van zowel Nederlandstalige muziek als Engelstalige evergreens. Zo ging hij vorig jaar zomer viral op social media en kreeg hij wereldwijd aandacht door tientallen miljoenen streams met zijn vertolking van ‘Unchained Melody’.

Met zijn sympathieke uitstraling verovert hij in rap tempo ieders hart. Als extraatje op ons reeds gepresenteerde programma komt Mart samen met een 7-koppige live-band naar Alphen met zijn show ‘Met een lach en een traan…`

Een feelgood show bestaande uit de grootste Engelstalige evergreens zoals She Believes In Me, Hurt, All By Myself en Unchained Melody en natuurlijk ook zijn Nederlandstalige muzikale herinneringen, die hij van huis uit heeft meegekregen.

Mart is de sensatie van nu en zijn show is een feest der herkenning!


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

15 april 2022 – 2 september 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie Afvalkunst: Van afval tot kunstwerk

Statushouders, Maatschappelijk Werkers van Kwadraad en een sportcoach van Sportief Besteed Groep gaan samen met elkaar in Alphen aan den Rijn de straat op om afval te verzamelen en te recyclen tot kunstwerkjes.

6 mei 2022 – 26 augustus 2022 Dorpshuis Aarlanderveen
Zomeravond Klaverjassen

Klaverjassen in het Dorpshuis van Aarlanderveen.

14 mei 2022 – 31 augustus 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Bijenfoto expositie

Deze expositie geeft een inkijkje in het leven van de bij en leert je van alles over een gezonde leefomgeving voor dit nuttige insect. Het gaat namelijk niet zo goed met de bij. Gelukkig kun je zelf veel doen om een leefbare plek in je tuin of op je balkon te maken voor bijen en andere bestuivers.

2 juni 2022 – 25 augustus 2022
Zomeravondbridge

Zomeravondbridge bij Recreatie Bridge Alphen in de Bron.