Film, PICL | The Voice of Love

Dompel je onder in de legendarische muziek en het inspirerende leven van Céline Dion.

Van een onzekere jonge vrouw en lokale TV shows, tot een stijlicoon met megahits. Via het Eurovisie Songfestival, Titanic, Las Vegas en die ene grote liefde, groeit een meisje uit Quebec uit tot de één van de grootste sterren ter wereld: Céline Dion.

Aline is het veertiende kind in het gezin Dieu. Als haar ouders ontdekken dat de jonge Aline een gouden stem heeft, zet de hele familie zich in om haar talent aan de wereld te laten horen. Maar hoe komt een eenvoudig plattelandsmeisje uit Franstalig Canada verder?
Een afspraak met producent Guy-Claude blijkt wat ze beiden nodig hebben. Samen kunnen ze met moed, geduld en liefde de wereld aan. Regisseur en actrice Valérie Lemercier brengt de zangeres met veel warmte en humor tot leven in deze ode aan Céline Dion.

“Hartverwarmend en hilarisch” ★★★★ AD
“Campy en meeslepend” ★★★ de Volkskrant
“Een vermakelijke ode aan een diva” ★★★ De Telegraaf
“Een van de meest vervreemdende én campy popsterrenbiografieën ooit. De muziek en shows van Dion kennende, is dit misschien juist de film die daar het beste bij past.” – Het Parool


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

6 april 2022 – 6 juni 2022 Theater Castellum
Comeback atelier verfstreken bij Theater Castellum

Met de expositie Back on Stage beleven de kunstenaars van Atelier Verfstreken een comeback in het theather Castellum. Met Back on Stage zijn zij terug van weggeweest! De prachtige serie schilderijen in de foyer toont hun verwantschap met het theater, de artiesten en podiumkunstenaars aan de bezoekers.

14 april 2022 – 25 juni 2022 Adventskerk
100 jaar geschiedenis Adventskerk te zien op expositie

Al vanaf de start van dit jaar worden er allerlei festiviteiten rondom de 100-jarige verjaardag van de Adventskerk georganiseerd. Op enkele zaterdagen in mei en juni wordt er een bijzondere expositie in de kerk geopend. Deze tentoonstelling vertelt bezoekers het verhaal van 100 jaar kerk en wordt ondersteund door dans- en muziekvoorstellingen. Burgemeester Liesbeth Spies zal de expositie officieel openen op zaterdag 14 mei om 11:00 uur.

6 mei 2022 – 26 augustus 2022 Dorpshuis Aarlanderveen
Zomeravond Klaverjassen

Klaverjassen in het Dorpshuis van Aarlanderveen.