Dance Awards Gala

  • Theater Castellum, Rijnplein 1-3, 2405 DB Alphen aan den Rijn
  • zaterdag 4 juni 2022 om 10:00 – 22:30


Een show vol glitter, glamour en een knipoog naar evenementen als het ‘Sportgala’, ‘Gouden Televizier-Ring Gala’ en ‘Musical Awards Gala’.

Op 4 juni 2022 zullen Udi Zwammerdam en Studio Forza gezamenlijk het ‘Dance Awards Gala’ presenteren. Tijdens deze dansvoorstelling worden de prestaties van dansers, choreografen en de mensen achter de schermen geëerd met een speciale Dance Award. Nominaties worden toegekend aan personen of groepen die in een bepaalde periode een buitengewone creatieve of artistieke prestatie hebben geleverd binnen de beide dansscholen. Genomineerden kunnen binnen verschillende categorieën een Award winnen. Denkt u hierbij aan de categorie ’Raar met je haar’, ‘Help, ik weet niet…’, ‘Kleurrijkste dansoutfit’, ‘Altijd fanatiek’ en ga zo maar door…


Een show vol glitter, glamour en een knipoog naar evenementen als het ‘Sportgala’, ‘Gouden Televizier-Ring Gala’ en ‘Musical Awards Gala’.


Alle dansgroepen van Studio Forza (Bodegraven, Alphen aan den Rijn en Driebruggen) en Udi Zwammerdam nemen deel aan een van deze 3 shows.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

6 april 2022 – 6 juni 2022 Theater Castellum
Comeback atelier verfstreken bij Theater Castellum

Met de expositie Back on Stage beleven de kunstenaars van Atelier Verfstreken een comeback in het theather Castellum. Met Back on Stage zijn zij terug van weggeweest! De prachtige serie schilderijen in de foyer toont hun verwantschap met het theater, de artiesten en podiumkunstenaars aan de bezoekers.

14 april 2022 – 25 juni 2022 Adventskerk
100 jaar geschiedenis Adventskerk te zien op expositie

Al vanaf de start van dit jaar worden er allerlei festiviteiten rondom de 100-jarige verjaardag van de Adventskerk georganiseerd. Op enkele zaterdagen in mei en juni wordt er een bijzondere expositie in de kerk geopend. Deze tentoonstelling vertelt bezoekers het verhaal van 100 jaar kerk en wordt ondersteund door dans- en muziekvoorstellingen. Burgemeester Liesbeth Spies zal de expositie officieel openen op zaterdag 14 mei om 11:00 uur.

6 mei 2022 – 26 augustus 2022 Dorpshuis Aarlanderveen
Zomeravond Klaverjassen

Klaverjassen in het Dorpshuis van Aarlanderveen.