Ammoniet Uitvaartbegeleiding

Uitvaartwinkel De Aandacht geopend

Gedenksieraden, urnen, keepsakes & troostcadeautjes

Naast het begeleiden van uitvaarten kunt u bij Ammoniet Uitvaartbegeleiding terecht voor advies en informatie bij keuzes rondom een aandenken van een overleden dierbare. Ammoniet Uitvaartbegeleiding verkoopt gedenksieraden, urnen, keepsakes, troostcadeautjes, wenskaarten en andere bijzondere producten die voor u van betekenis kunnen zijn. Hiervoor hebben zij ‘de Aandacht’ ingericht, in de meest authentieke kamer van ons pand aan de Wilhelminalaan. 
 
In ‘de Aandacht’ is een gevarieerd aanbod van mogelijkheden die u kunt bekijken. De collectie bestaat uit verschillende materialen en kleuren. Indien gewenst kun je door Ammoniet Uitvaartbegeleiding as of een haarlok laten verwerken in een gedenksieraad of keepsake. Een ‘keepsake’ is een klein aandenken, zoals een houten of ste­nen hartje waar ­even­tueel ook wat as, een haarlok of dierbaar sieraad in bewaard kan worden. 
 
Als onder­deel van de dienst­verlening kan Ammoniet Uitvaartbegeleiding de ­as­bus voor u ophalen bij crematoria in de regio en verzorgen zij het vullen van de urn of assieraad. Ook als de uitvaart niet is verzorgd door de ­uitvaart­onderneming van Ammoniet Uitvaartbegeleiding, kunt u gebruik­maken van deze dienst­verlening.

Geopend

Op elke eerste zaterdag van de maand kunt u van 11:00-15:00 uur vrijblijvend bij Ammoniet Uitvaartbegeleiding in de winkel binnenlopen om de producten te bekijken. Medewerkster Susan Stolwijk staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Via het centrale telefoonnummer kunt u ook altijd een afspraak met haar maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Datum: 5 september, 3 oktober, 7 november*
Tijd: 11:00 - 15:00 uur
Locatie: Ammoniet Uitvaartbegeleiding, Wilhelminalaan 1, Alphen aan den Rijn

*De winkel is ook geopend op afspraak.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

21 november 2020 – 29 november 2020 Archeon
28 november 2020 om 15:30 – 23:59 Parkvilla
28 november 2020 om 20:00 – 23:59 Parkvilla
28 november 2020 om 21:00 – 23:59 Theater Castellum
Johnny Cash Memorial

Meer dan 50 jaar na de eerste hits van Johnny Cash weten de Def Americans de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. De songs die Johnny Cash zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen worden opnieuw leven ingeblazen door de Def Americans.

29 november 2020 om 10:30 – 23:59 Theater Castellum
Vogel en Schaap (3+)

Vogel & Schaap zijn beste vrienden. Dus hoe tof zou het zijn als je als Schaap kon vliegen! Schaap gaat het proberen, maar zonder hulp gaat dat niet. Met veel gerommel, geknutsel en zelfs een beetje muziek, beleven de kinderen een splinternieuw avontuur. Vogel & Schaap is een interactieve voorstelling die leerzaam, inspirerend, grappig en soms ontroerend is.

29 november 2020 om 10:45 – 23:59 Parkvilla