Ammoniet Uitvaartbegeleiding

Uitvaartwinkel De Aandacht geopend

Gedenksieraden, urnen, keepsakes & troostcadeautjes

Naast het begeleiden van uitvaarten kunt u bij Ammoniet Uitvaartbegeleiding terecht voor advies en informatie bij keuzes rondom een aandenken van een overleden dierbare. Ammoniet Uitvaartbegeleiding verkoopt gedenksieraden, urnen, keepsakes, troostcadeautjes, wenskaarten en andere bijzondere producten die voor u van betekenis kunnen zijn. Hiervoor hebben zij ‘de Aandacht’ ingericht, in de meest authentieke kamer van ons pand aan de Wilhelminalaan. 
 
In ‘de Aandacht’ is een gevarieerd aanbod van mogelijkheden die u kunt bekijken. De collectie bestaat uit verschillende materialen en kleuren. Indien gewenst kun je door Ammoniet Uitvaartbegeleiding as of een haarlok laten verwerken in een gedenksieraad of keepsake. Een ‘keepsake’ is een klein aandenken, zoals een houten of ste­nen hartje waar ­even­tueel ook wat as, een haarlok of dierbaar sieraad in bewaard kan worden. 
 
Als onder­deel van de dienst­verlening kan Ammoniet Uitvaartbegeleiding de ­as­bus voor u ophalen bij crematoria in de regio en verzorgen zij het vullen van de urn of assieraad. Ook als de uitvaart niet is verzorgd door de ­uitvaart­onderneming van Ammoniet Uitvaartbegeleiding, kunt u gebruik­maken van deze dienst­verlening.

Geopend

Op elke eerste zaterdag van de maand kunt u van 11:00-15:00 uur vrijblijvend bij Ammoniet Uitvaartbegeleiding in de winkel binnenlopen om de producten te bekijken. Medewerkster Susan Stolwijk staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Via het centrale telefoonnummer kunt u ook altijd een afspraak met haar maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Datum: 5 september, 3 oktober, 7 november*
Tijd: 11:00 - 15:00 uur
Locatie: Ammoniet Uitvaartbegeleiding, Wilhelminalaan 1, Alphen aan den Rijn

*De winkel is ook geopend op afspraak.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 september 2020 – 30 september 2020 Aarhof (Centrum)
5 september 2020 – 7 november 2020 Ammoniet Uitvaartbegeleiding
Koffie met een Oortje

Voor ieder verhaal een luisterend oor

23 september 2020 om 14:00 – 16:30 Wijkcentrum Kerk en Zanen
Parkinson Café Alphen Zin of onzin van Vitamines

Parkinson Café Alphen Zin of onzin van Vitamines

23 september 2020 om 20:00 – 23:59 Parkvilla
24 september 2020 om 13:30 – 23:59 Parkvilla