DuurzaamheidsCafé

Ieder kwartaal organiseert het Huis van Duurzaamheid een DuurzaamheidsCafé met een inspirerend voorprogramma voor bedrijven, (vrijwilligers)organisaties en ondernemende Alphenaren die zich bezig (willen) houden met toekomstbestendige oplossingen voor hun organisatie of de samenleving.

Met voorprogramma verzorgd door Coffee Based

Ieder kwartaal organiseert het Huis van Duurzaamheid een DuurzaamheidsCafé in de Bibliotheek. Dit is een gezellige, laagdrempelige bijeenkomst bedoeld voor maatschappelijk betrokken ondernemers, vrijwilligers en ondernemende inwoners uit Alphen aan den Rijn e.o. die zich bezig (willen) houden met verduurzaming van hun organisatie of de samenleving.

Ieder café starten we met een inspirerend voorprogramma rondom toekomstbestendig ondernemen, verzorgd door een partner uit ons 'groene' netwerk. Daarna kun je in KADE 10 genieten van een hapje en een drankje. Ontmoet elkaar en laat de 'groene' ideeën bruisen!

Programma 6 juni 19.15 uur - inloop 19.30 uur - presentatie Coffee Based 20.30 uur - netwerkborrel 21.30 uur - einde

Over Coffee Based Coffee Based heeft een service ontwikkeld waardoor koffiedik niet naar de vuilverbranding gaat, maar wordt omgezet in nieuwe producten. Het mooie daaraan is, dat je zo je koffiedik weer terug kunt krijgen in de vorm van koffiebekers, bloempotten, blocnotes, visitekaartjes en zelfs meubelpanelen. Roy, accountmanager bij Coffee Based, komt er alles over vertellen onder het genot van... een bak koffie. Alle deelnemers krijgen van Coffee Based een product cadeau!

Ben je erbij? Meld je gratis aan voor deze informatieve en gezellige bijeenkomst! Vragen, suggesties, of samenwerken? Mail ons!

Het DuurzaamheidsCafé wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Rabo Impactfonds. In 2023 werken we samen met Blik vooruit, het nieuwe lokale kenniscentrum voor circulair ondernemen in Gemeente Alphen aan den Rijn en omliggende kernen.


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2023 – 31 december 2023 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen aan den Rijn

Interessante verhalen over Alphen door de stadsgidsen van het Gilde.

1 maart 2023 – 5 juli 2023
A-MEEZING VOICES

A-MEEZING VOICES - De Vocalgroup voor jongeren!

6 mei 2023 – 6 juni 2023
Centrumwandeling met stadsgids

Leer meer over de historie van Alphen aan den Rijn

17 mei 2023 – 14 juni 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Beatmakers

Wil jij goeie beats kunnen maken? Ben je een muziekliefhebber? Doe dan mee met deze workshop en leer van professionals hoe je een strakke beat maakt.

5 juni 2023 om 15:00 – 16:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Klik & Tik computercursussen

Wil jij beter leren computeren? Bibliotheek Rijn en Venen helpt je verder. Kom langs tijdens de computercursussen, dan kijken we samen welke oplossing het beste bij jou past.

5 juni 2023 – 7 juni 2023 Theater Castellum
Air

Hoe het merk Air Jordan een revolutie teweegbracht in de sportcultuur.