Atelier Verfstreken

Comeback atelier verfstreken bij Theater Castellum

  • Theater Castellum, Rijnplein 1-3, 2405 DB Alphen aan den Rijn
  • woensdag 6 april 2022 – maandag 6 juni 2022

Met de expositie Back on Stage beleven de kunstenaars van Atelier Verfstreken een comeback in het theather Castellum. Met Back on Stage zijn zij terug van weggeweest! De prachtige serie schilderijen in de foyer toont hun verwantschap met het theater, de artiesten en podiumkunstenaars aan de bezoekers.

Van 2019 t/m 2020 was het atelier van Ipse de Bruggen te gast in het Castellum met een pop-up atelier. Regelmatig hingen de bijzondere kunstwerken van de kunstenaars met een beperking in de lounge. Het atelier heeft inmiddels een prachtig pand met galerie-winkel en kunstuitleen aan Van Boetzelaerstraat 9A, te Alphen den Rijn. De bijzondere vriendschap tussen het theater en de kunstenaars duurt nog steeds voort.

Voor de kunstenaars van Atelier Verfstreken zijn hun schilderijen een manier om te communiceren met de omgeving. Zij delen hun expressie graag met anderen en zijn zeer trots en blij om met hun expositie Back on Stage bij te dragen aan de belevenis van kunst en cultuur tijdens een avond of middag uit in theater Castellum in Alphen aan den Rijn.

De Outsider Art van Atelier Verfstreken is te huur en te koop voor particulieren en bedrijven, het atelier maakt tevens kunst in opdracht. Voor meer informatie kunt u terecht bij de begeleiding van het atelier. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden: 06 20145126 / verfstreken@ipsedebruggen.nl.

Expositie Back on Stage is te zien van 6 april t/m 6 juni in de foyer bij Castellum tijdens de openingstijden van het theater.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

14 april 2022 – 25 juni 2022 Adventskerk
100 jaar geschiedenis Adventskerk te zien op expositie

Al vanaf de start van dit jaar worden er allerlei festiviteiten rondom de 100-jarige verjaardag van de Adventskerk georganiseerd. Op enkele zaterdagen in mei en juni wordt er een bijzondere expositie in de kerk geopend. Deze tentoonstelling vertelt bezoekers het verhaal van 100 jaar kerk en wordt ondersteund door dans- en muziekvoorstellingen. Burgemeester Liesbeth Spies zal de expositie officieel openen op zaterdag 14 mei om 11:00 uur.

6 mei 2022 – 26 augustus 2022 Dorpshuis Aarlanderveen
Zomeravond Klaverjassen

Klaverjassen in het Dorpshuis van Aarlanderveen.