Open Koffie - WerkVinden Alphen

Open Koffie: ‘Hoe ga je effectief op zoek naar nieuw werk?’

Tijdens deze gratis bijeenkomst op dinsdag 6 juni biedt WerkVinden je de gelegenheid om andere werkzoekenden te ontmoeten voor het delen van ervaringen, herkenning en inspiratie.

Deze Open Koffie is een netwerkontmoeting voor werkzoekenden in Alphen aan den Rijn en omgeving. Ben je op zoek naar een baan of wil jij je verder ontwikkelen in je huidige baan? Ben je bezig met een carrièreswitch? Of wil je meer inzicht in jouw vaardigheden en talenten? Wissel dan je ervaringen uit met de andere deelnemers, leg nieuwe en waardevolle contacten, krijg praktische tips en laat je uitdagen om nieuwe dingen te proberen.

Een bezoek aan deze Open Koffie telt als een sollicitatie-activiteit voor het UWV. Het is dinsdagochtend 6 juni van 10.00 tot 12.00 uur in bibliotheek Rijn en Venen, Aarkade 10, Alphen aan den Rijn. Deelname is dus gratis en aanmelden voor deze Open Koffie hoeft niet.

De stichting WerkVinden is een vrijwilligersorganisatie zonder eigenbelang die werkzoekenden die moeite hebben zelfstandig een nieuwe baan te vinden, ondersteunt en richting geeft op zoek naar een nieuwe job of uitdaging.


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

17 mei 2023 – 14 juni 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Beatmakers

Wil jij goeie beats kunnen maken? Ben je een muziekliefhebber? Doe dan mee met deze workshop en leer van professionals hoe je een strakke beat maakt.

7 juni 2023 – 21 juni 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Bouw je eigen LEGO-robots (reeks)

Wil jij meer leren over robots en ben je dol op technisch LEGO? Bij deze workshop-reeks leer je er alles over!

7 juni 2023 – 21 juni 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Bouw je eigen LEGO-robots (reeks)

Wil jij meer leren over robots en ben je dol op technisch LEGO? Bij deze workshop-reeks leer je er alles over!

8 juni 2023 – 7 juli 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie ontwerpwedstrijd 'Duurzame wijk'

Van 8 juni tot 7 juli zijn de finale-ontwerpen van vier klassen van het Ashram College en het Groene Hart Lyceum voor de ontwerpwedstrijd ‘Duurzame wijk’ te bewonderen in Alphen-Centrum!

10 juni 2023 – 14 juni 2023 Theater Castellum
The Little Mermaid 2D (NL)

Het verhaal van een jonge zeemeermin die dolgraag meer wil weten over de wereld buiten de zee.