Fotolezing natuurfotograaf Theo Bosboom

Fotograaf Theo Bosboom, gespecialiseerd in natuur en landschappen, komt op zondag 6 november op uitnodiging van fotoclub Alphoto in Parkvilla vertellen over zijn werk. Bosboom werkt voor toonaangevende tijdschriften als National Geographic, GEO, Outdoor Photography en BBC Wildife Magazine en valt regelmatig in de prijzen bij prestigieuze fotowedstrijden als de Zilveren Camera en Wildlife Photographer of the Year. De fotograaf hoopt dat zijn beelden en fotoseries kunnen bijdragen aan meer respect en waardering voor de natuur.

Tijdens zijn presentatie zal Bosboom veel van zijn werk laten zien en vertelt hij over zijn drijfveren en werkwijze. Daarbij komen zowel ruige buitenlandse bestemmingen als IJsland en de Atlantische kust van Europa aan bod, als de natuur in eigen land.

Theo Bosboom is een van de oprichters en drijvende krachten van Stichting Oog op de Natuur, die fotografen helpt bij het financieren van belangrijke foto- of multimediaprojecten over de natuur. Ook was hij actief in de Marius van der Sandt stichting, die zich richt op het opleiden van getalenteerde jonge Nederlandse natuurfotografen.

De fotolezing begint om 15.00 uur.


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

9 juli 2022 – 16 oktober 2022 Bezoekerscentrum De Veenweiden
Uitbundige bloemenpracht in Bezoekerscentrum De Veenweiden

Tijdens de zomermaanden inclusief september bloeit het Bezoekerscentrum De Veenweiden als nooit tevoren. Tijdens de expositie ‘Bloemenpracht’ van de uit Oegstgeest afkomstige Truus Serdijn is er een ware explosie van kleuren te zien. Mede geïnspireerd door deze bloemenpracht, laat Adrie Zaalberg haar glasobjecten voor binnen en buiten zien. De exposities worden geopend op zaterdag 9 juli en duren tot half oktober.  

7 september 2022 – 8 november 2022
Weerbaarheidstraining voor kinderen van 6 t/m 8 jr. en van 9 t/m 12 jaar

De Rots en Watertraining voor kinderen in de basisschoolleeftijd gaat weer van start.

26 september 2022 – 19 december 2022
Bridgeles voor beginners

BRIDGECURSUS, in samenwerking met alle Bridgeclubs in Alphen aan den Rijn Vanaf maandag 26 september 2022 wordt in het Buurthuis Kerk en Zanen Oude Wereld 57, Alphen a/d Rijn, 12 keer maandagavond les gegeven aan beginners door André van Herel, officieel bridgedocent. Tijd: van 19.30 uur tot 21.45 uur. Als u nog verder inlichtingen wenst, bel gerust met André van Herel tel. 06-15115388 of e-mail: bridgedocent.andre@gmail.com

30 september 2022 – 7 oktober 2022 Park Zegersloot