Koffie met een Oortje

Bijeenkomst ‘Koffie met een Oortje’; Ruimte om je verhaal te delen.

Ammoniet Uitvaartbegeleiding verzorgt niet alleen uitvaarten, maar organiseert ook regelmatig thema-avonden en bijeenkomsten die betekenisvol kunnen zijn bij afscheid en rouw. Zo is er iedere eerste zaterdag van de maand ‘Koffie met een Oortje’; ruimte om je verhaal te delen. Ook is Uitvaartwinkel De Aandacht iedere eerste zaterdag van de maand geopend. Hier kun je terecht voor urnen, gedenksieraden, keepsakes en troostcadeautjes.

Tijdens 'Koffie met een Oortje' heb je de gelegenheid om een kopje koffie te komen doen en te praten over de dingen die je bezighouden, over de dingen van het leven, rouw en gemis. Je verhaal delen geeft mogelijk ruimte om weer verder gaan. “Mensen in verdriet hebben het allermeest behoefte aan iemand die naar hen luistert”, aldus rouwspecialist Manu Keirse. Daarom bieden we nabestaanden de mogelijkheid om binnen te lopen en op verhaal te komen.

Tijdens ‘Koffie met een Oortje’ kan er ook gebruik worden gemaakt van een divers aanbod aan leesmateriaal. Dit zijn gedichten, ervaringsverhalen, kinderboeken en teksten over afscheid en rouw.

Loop gerust eens binnen op de eerste zaterdag van de maand, tussen 11:00 - 15:00 uur, aan de Wilhelminalaan 1 in Alphen aan den Rijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

5 september 2020 – 7 november 2020 Ammoniet Uitvaartbegeleiding
Uitvaartwinkel De Aandacht geopend

Gedenksieraden, urnen, keepsakes & troostcadeautjes

5 september 2020 – 7 november 2020 Ammoniet Uitvaartbegeleiding
Koffie met een Oortje

Voor ieder verhaal een luisterend oor

30 september 2020 om 20:00 – 23:59 Parkvilla
1 oktober 2020 om 13:30 – 23:59 Parkvilla
1 oktober 2020 om 20:00 – 23:59 Parkvilla