Josh Walet

Avond LAURA

Op 7, 8, 9, en 10 juni is het zover, dan kunt u al weer voor de 51e keer de Avond-LAURA gaan fietsen: 4 avonden fietsplezier van ongeveer 35 kilometer! Zoals voorgaande jaren wordt de Avond-LAURA van dinsdag tot en met vrijdag gefietst .

Deze avonden zijn een unieke gelegenheid om samen met het gezin, vrienden of collega’s de omgeving van Alphen aan den Rijn en aanliggende gemeentes te verkennen. Ieder jaar lukt het ons je op plekken te brengen waar je nog nooit bent geweest. Tijdens deze tochten kan men genieten van de mooie omgeving of eens gezellig bijpraten. Natuurlijk word je onderweg niet vergeten. Zoals al vele jaren krijg je een lekker appeltje uitgedeeld, want deze traditie willen wij niet verbreken.

Inschrijven

Inschrijven is alleen mogelijk bij de start. Je kunt op dinsdagavond gelijk voor 4 avonden inschrijven, maar als je agenda dat niet toelaat, dan kun je je ook per avond inschrijven.

GPS

Elk jaar komen er steeds meer fietsers bij die deze dagen willen fietsen met behulp van een GPS. Ook in 2022 zijn ze beschikbaar voor de Avond LAURA routes. Je kunt deze bij de start in laten lezen in uw GPS. Dit kunt u doen aan onze speciale GPS tafel. Houd er wel rekening mee dat de mensen achter de tafel niet altijd alle functies van uw toestel kennen. Ook is het handig als je jouw toestel van te voren aanzet.

Waar en hoelaat kan er gestart worden?

De start is vanuit het Speeltuinrestaurant “De Lepelaar” in Avifauna, Hoorn 65 Alphen aan den Rijn. De vertrektijd is van 17:30 tot 19:00 uur en de sluitingstijd is om 21:30 uur.

Kosten

Dagkaart

  • Tot 16 jaar: €1,50
  • Vanaf 16 jaar: €2,50

Vier avonden

  • Tot 16 jaar: €3,50
  • Vanaf 16 jaar: €7,50

Kijk voor meer informatie op de website van de LAURA.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

6 april 2022 – 6 juni 2022 Theater Castellum
Comeback atelier verfstreken bij Theater Castellum

Met de expositie Back on Stage beleven de kunstenaars van Atelier Verfstreken een comeback in het theather Castellum. Met Back on Stage zijn zij terug van weggeweest! De prachtige serie schilderijen in de foyer toont hun verwantschap met het theater, de artiesten en podiumkunstenaars aan de bezoekers.

14 april 2022 – 25 juni 2022 Adventskerk
100 jaar geschiedenis Adventskerk te zien op expositie

Al vanaf de start van dit jaar worden er allerlei festiviteiten rondom de 100-jarige verjaardag van de Adventskerk georganiseerd. Op enkele zaterdagen in mei en juni wordt er een bijzondere expositie in de kerk geopend. Deze tentoonstelling vertelt bezoekers het verhaal van 100 jaar kerk en wordt ondersteund door dans- en muziekvoorstellingen. Burgemeester Liesbeth Spies zal de expositie officieel openen op zaterdag 14 mei om 11:00 uur.

6 mei 2022 – 26 augustus 2022 Dorpshuis Aarlanderveen
Zomeravond Klaverjassen

Klaverjassen in het Dorpshuis van Aarlanderveen.