Bijeenkomst Wereldlichtjesdag

Op zondag 8 december 2019 is het voor de negende keer dat wij in Boskoop een bijeenkomst voor Wereldlichtjesdag organiseren. 

Wereldlichtjesdag

Op Wereldlichtjesdag worden er overal ter wereld, op de tweede zondag van december, kaarsjes aangestoken voor overleden kinderen. Iedereen is dan welkom om een lichtje aan te steken voor het kind dat gemist wordt. Of het nu kort geleden is, of jaren terug, een plek is leeg, het missen zal mogelijk een eigen vorm hebben gekregen.

Wereldlichtjesdag is een betekenisvol initiatief waar iedereen aan mee kan doen. Om 19.00 uur lokale tijd worden er wereldwijd honderden lichtjes aangestoken voor overleden kinderen en worden hun namen genoemd. Ook mensen die zich nauw betrokken voelen, steken vaak uit betrokkenheid een kaarsje aan. Samen zorgen we er op deze manier voor, dat er over de hele wereld, een hartverwarmend lint van lichtjes ontstaat.

In Nederland wordt er op verschillende plaatsen meegedaan, wij organiseren het jaarlijks in Boskoop. Ook als je niet in Boskoop woont ben je welkom om aan te sluiten. 

Wanneer en waar

Van harte welkom vanaf 18.15 uur in de aula van de algemene begraafplaats, Roemer 39 in Boskoop. Er zijn gedichten, een verhaal, gitaarmuziek, als de namen worden genoemd steken we de kaarsen aan. We sluiten af met het lied van Wereldlichtjesdag 'Precious Child' en het ritueel van de sterretjes.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn maar wel een naam laten noemen, bel of mail ons, wij zullen de naam noemen en een kaars branden.

Voor meer informatie:  0172 - 41 66 63 of mailen via info@ammonietuitvaart.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

7 september 2019 – 28 februari 2020 Yogatreasure
Start Yoga Teacher Training in Alphen aan den Rijn

Yoga Teacher Training in Alphen aan den Rijn start 7 september a.s.

1 oktober 2019 – 12 mei 2020 Theater Castellum
9 januari 2020 – 19 maart 2020 Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn
Leer Portugees voor op reis

Bom dia! Leer Portugees voor op vakantie!

14 januari 2020 – 14 april 2020 Parkvilla
Cursus "Maak je eigen website met Wordpress"

Maak je eigen website met Wordpress

18 januari 2020 – 4 april 2020 Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn
Cursus Frans op reis

Op vakantie naar Frankrijk? Doe nog even een korte cursus!