Theater, Rob Urgert en Joep van Deudekom zijn: De Verbinders (try-out)

Voel je ook de behoefte om in persoonlijk contact te komen met je medemens? Heb je zin in iets nieuws en onbekends? Wil je je weer eens laten meevoeren zonder dat weet waar je precies naar toe gaat? Kom dan naar de verrassende interactieve show van Rob en Joep.

Joep van Deudekom (NUHR) en Rob Urgert kennen we natuurlijk uit het theater, maar ook van diverse humoristische tv-programma’s als De Kwis, Het Instituut en Wie Denk Je Wel Dat Je bent?

Met hun hyperinteractieve en hilarische stappenplan kneden Rob en Joep elke zaal vol individuen samen tot één hechte massa.


Veelgestelde vragen:
Is dit een cabaretvoorstelling?
Ja en Nee. Ja, het zijn cabaretiers en er zal veel gelachen worden. Nee, want het is een hele interactieve show waar het publiek op allerlei manieren bij betrokken wordt.
Het klinkt wel een beetje spiritueel. Klopt dat?
Nee, er zijn geen waxinelichtjes en Rob en Joep hebben een hekel aan wierook. En zalvend praten, dat kunnen ze niet eens. Het stappenplan is wetenschappelijk onderbouwd. Net als alles wat ze doen. 
Als ik nul nieuwe vrienden maak, krijg ik dan mijn geld terug?
Ja natuurlijk. Stuur dan een mailtje naar hahaha@watdachtjezelf.nl.


Dus, heb jij zin in iets heel anders? Heb je zin om weer eens nieuwe mensen te leren kennen? Nieuwe vrienden te maken? Misschien zelfs kans op een date? Het kan. Het gebeurt.


Stap uit je comfortzone en laat je meenemen in deze achtbaan van vrolijke emoties.

Kaartverkoop (incl. consumptie)
Normaal: € 21,50
Parkvilla Vriend: € 19,50


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

22 maart 2024 – 24 april 2024
Expositie "RUIMTE" met Corina Mathot, Marieke van Amerom en Antonetta Moerland

Bijzondere expositie met schilderijen en glaswerk

22 maart 2024 – 24 april 2024
Expositie "RUIMTE" met Corina Mathot, Marieke van Amerom en Antonetta Moerland

Bijzondere expositie met schilderijen en glaswerk

15 april 2024 om 14:00 – 16:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Belastingspreekuur 2024

Heb je hulp nodig bij eenvoudige digitale belastingaangifte? Wij helpen je verder!

15 april 2024 om 15:00 – 16:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Computercursus Klik & Tik

Wil jij beter leren omgaan met de computer? Bibliotheek Rijn en Venen helpt je verder. Bel voor een afspraak: 0172 - 475 771 (optie 2 Digilijn) of kom langs tijdens de computercursussen, dan kijken we samen welke oplossing het beste bij jou past.

15 april 2024 om 19:45 – 21:30 Castellum Theater & Film
De Terugreis

Jaap is al bijna 50 jaar samen met Maartje. Waar de nukkige Jaap niet veel zin meer heeft om dingen te ondernemen, zit de soms wat verwarde Maartje nog vol levenslust. Als het echtpaar een brief ontvangt van een oude vakantievriend, laat Jaap zich met gepaste tegenzin overhalen om hem op te zoeken in Zuid-Europa. Zoveel jaar later reizen de twee in hun oude auto door een totaal veranderd Europa; kibbelend, maar ook de ene herinnering na de andere ophalend. Onderweg komt Jaap tot het pijnlijke besef dat zijn vrouw dementerend is. Zich realiserend dat alles wellicht anders gaat worden, leren ze opnieuw waarom ze elkaar liefhebben.

15 april 2024 om 20:00 – 21:30 Castellum Theater & Film
Drive-Away Dolls

In deze humoristische film, geschreven door Ethan Coen en Tricia Cooke, maken we kennis met Jamie, een onbevangen vrije geest die klaagt over de zoveelste relatiebreuk met een vriendin, en haar terughoudende vriendin Marian, die nodig eens wat losser moet worden. Op zoek naar een nieuwe start, beginnen de twee vriendinnen aan een geïmproviseerde roadtrip naar Tallahassee. Maar het gaat al snel mis als ze onderweg een groep stuntelende criminelen tegenkomen.