Theater, Culturele Zondag: Musical Concert

Tijdens dit concert nemen de artiesten u mee op een unieke reis langs de mooiste musicals. Hits uit de grote theaters mogen hierbij zeker niet ontbreken. Uiteraard zijn niet allen de meest bekende musicals als Les Miserables, Wicked en The Greatest Showman te horen, ook minder bekende musicals als Once en Songs For A New World zijn onderdeel van dit exclusieve musicalprogramma. Met een lekker drankje wordt u deze middag verwend met al het moois wat musical u te bieden heeft. Gebracht door 4 musicalartiesten die allemaal hun eigen pad aan het bewandelen zijn binnen het vak.

CAST

Suzanne de Heij
Suzanne de Heij is in 2001 afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater te Amsterdam. Na haar afstuderen was ze te zien in ‘The Addams Family’, ‘Sister Act’, ‘Wicked’, ‘Zorro’, ‘Mamma Mia!’ (Nederlandse tour), ‘Sunset Boulevard’, ‘La vie Parisienne’, ‘Mamma Mia!’ (Utrecht Beatrix theater), ‘The Sound of Music’ en ‘Sonneveld’ de musical. Op dit moment is ze te zien in ‘Anastasia’ de musical. Ook was ze te zien in het TV programma “Op zoek naar Mary Poppins” als een van de 11 finalisten.
Van 2015-2018 zong zij als lead solist aan boord van de aida cruises.
Nadat zij een kleine tien jaar de Complete Vocal Technique gestudeerd heeft, geeft zij ook zanglessen als ze zelf niet op het podium staat.

Martijn Smids
Martijn Smids is 21 jaar en is opgegroeid in Alphen aan den Rijn maar woont momenteel in Tilburg. Al op jonge leeftijd was hij veel bezig met acteren en zingen. Na enkele amateurprojecten besloot Martijn te auditeren voor de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg.
Na de zomer gaat hij daar naar zijn laatste jaar van de opleiding Muziektheater. Hij krijgt er zanglessen van o.a. Edward Hoepelman en Katrien Verheijden. Tijdens zijn studie was hij al te zien in ‘City of strangers’, een Stephen Sondheim montage voorstelling onder regie van Paul Eenens, en zal hij in september als J. Bowden Hapgood op de planken staan in ‘Anyone Can Wistle’, onder leiding van Koen van Dijk.
Na zijn opleiding hoopt Martijn actief te zijn in het professionele musicalwerkveld van o.a. Nederland en Duitsland. Verder houdt hij zich de laatste tijd bezig met het maken van Nederlandse vertalingen voor Engelstalige musicalproducties.

Willard Bogaard
Willard Bogaard begon, na het behalen van zijn diploma leerkracht lager onderwijs, met het volgen van musicallessen aan de MusicAllFactory in Tilburg. Dit beviel hem zo goed, dat hij besloot om musical te gaan studeren.
Willard is inmiddels afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Brussel, richting Musical. Tijdens zijn studie heeft hij onder andere meegespeeld in de spektakelmusical '40-45' van Studio 100, en 'Blood Brothers' van InTeam.
Na zijn studies heeft Willard meegespeeld in het ensemble van 'Kiss of the Spider Woman' van InTeam en 'Aladdin' van Uitgezonderd.Theater! Ook was hij te zien in de kindervoorstelling 'De Spiekpietjes' van vzw Weerwolf. Naast het spelen geeft Willard ook musicallessen aan zowel kinderen als volwassenen.
Momenteel speelt Willard in de musical 'Peppa Pig Live! Die Überasschungsparty' van Theater auf Tour. Met deze voorstelling speelt hij in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Lianne Loos
Lianne begon al vroeg met musical. Zij volgde naast haar middelbare school de vooropleiding Dans & Theater in Leiden. In 2013 werd ze aangenomen op de vooropleiding Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Waarna ze haar opleiding vervolgde aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Daar studeerde ze in 2018, als eerste Nederlandse, af in de richting musical.
Tijdens haar opleiding was ze o.a. te zien in ‘Chicago’, ‘I Love You, You’re Perfect, Now Change’ en ‘Nonsens’. Ook liep ze stage in ‘Roodkapje, De Sprookjesmusical’ van Music Hall en ‘Doornroosje’ van Deep Bridge.
Na het studeren is Lianne zich meer bezig gaan houden met het creatieve proces van voorstellingen. Zo heeft ze al 2 mooie voorstellingen mogen regisseren, waaronder ‘Haar Naam Was Sarah’ bij Productiehuis Alphen. Ook geeft ze musical- en muzieklessen aan jong en oud.

Rosite van der Woude
Al tijdens haar haar studie klassiek piano aan het Utrechts Conservatorium was Rosite van der Woude zeer actief in het muzikaal begeleiden van medestudenten, met name zangers. Niet lang daarna begon zij haar carrière in de musicalwereld bij Stage Entertainment, waar zij jarenlang werkte met Nederlandse musicalsterren als Danny de Munk, Chantal Janszen, Simone Kleinsma, Pia Douwes, René van Kooten, Willemijn Verkaik en Freek Bartels. Zij was auditie- en repetitiepianist, orkestlid en (assistent) dirigent.
Ook is zij actief als docent koor op de musicalopleidingen van InHolland en Codarts. Sinds de oprichting is zij muzikaal leider van professionals-hobbycollectief De Kernploeg.
Rosite zou in augustus beginnen als muzikaal leider van Waitress van Medialane. Helaas gooide de Coronacrisis roet in het eten.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 september 2020 – 30 september 2020 Aarhof (Centrum)
5 september 2020 – 7 november 2020 Ammoniet Uitvaartbegeleiding
Uitvaartwinkel De Aandacht geopend

Gedenksieraden, urnen, keepsakes & troostcadeautjes

5 september 2020 – 7 november 2020 Ammoniet Uitvaartbegeleiding
Koffie met een Oortje

Voor ieder verhaal een luisterend oor

23 september 2020 om 14:00 – 16:30 Wijkcentrum Kerk en Zanen
Parkinson Café Alphen Zin of onzin van Vitamines

Parkinson Café Alphen Zin of onzin van Vitamines

23 september 2020 om 20:00 – 23:59 Parkvilla
24 september 2020 om 13:30 – 23:59 Parkvilla