Karmamoi + supportact Quel Che Disse Il Tuono

Karmamoi + supportact Quel Che Disse Il Tuono

Op vrijdag 10 juni 2022 organiseert Serious Music Alphen wederom een ‘Italiaanse’ avond. Deze keer geven de bands Karmamoi en Quel Che Disse Il Tuono acte de présence in Parkvilla Theater.

Karmamoi

Sommige (progrock-)bands maken muziek die echt geknipt is voor het theater. De Italiaanse band Karmamoi is daar een mooi voorbeeld van. De band bracht zijn eerste album uit in 2011, maar met name de laatste twee albums hebben de band ook internationaal op de kaart gezet. Beide hebben ‘zware’ thema’s: ‘The Day is Done’ (2018) verhaalt over de verschrikkelijke brand die in 2017 plaatsvond in een groot appartementencomplex in Londen en opvolger ‘Room 101’ (2021) gaat over de gelijknamige kamer uit George Orwell’s roman ‘1984’, waar gevangenen worden blootgesteld aan hun grootste angst. De sfeervolle, melancholische muziek van de band en het stemgeluid van zangeres Sara Rinaldi sluiten hier perfect op aan, waarbij ‘explosieve’ uithalen voor de nodige afwisseling zorgen. Ook live weet de band te boeien door de uitstekende muzikanten en de podiumpersoonlijkheid van Rinaldi.

Quel Che Disse Il Tuono

Het voorprogramma wordt verzorgd door Quel Che Disse Il Tuono. De band, onder leiding van gitarist Francesca Zanetta (ex-Unreal City), maakt symfonische neo-progrock, geïnspireerd door de symfo uit de jaren zeventig. De naam van de band is een hommage aan het gedicht ‘The Waste Land’ van de Britse dichter T.S. Eliot. In 2020 verscheen het eerste album ‘Il Velo Dei Riflessi’, waarmee de band ook internationaal aandacht hoopt te krijgen. Optreden als supportact bij het concert van Karmamoi in Parkvilla Theater biedt daarvoor een uitgelezen kans die de band graag wil benutten.

Prijs

Kaarten bij online reservering € 15,00. Aan de kassa: € 20,00.

NB: Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen kan het zijn dat toegang alleen mogelijk is op vertoon van een corona-bewijs (vaccinatie, geldige coronatest of immuniteit door Covid) in combinatie met een ID.


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

4 oktober 2022 – 2 mei 2023 Theater Castellum
Pubquiz

Hoedje op, hoedje af, sportvragen, actualiteiten, plaatjesrondes; de Pubquiz staat garant voor een vrolijke, afwisselende en spannende avond! 

6 januari 2023 – 17 februari 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie Schilderijen Marco Stad

Marco Stad exposeert van 6 januari t/m 10 februari zijn kleurrijke schilderijen op de eerste etage van Bibliotheek Alphen-Centrum.

24 januari 2023 – 14 februari 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Beatmakers

Wil jij goeie beats kunnen maken? Ben je een muziekliefhebber? Doe dan mee met deze workshop en leer van professionals hoe je een strakke beat maakt.

27 januari 2023 – 29 oktober 2024 Maggie Blue
1 februari 2023 – 31 december 2023 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen aan den Rijn

Interessante verhalen over Alphen door de stadsgidsen van het Gilde.