Karmamoi + supportact Quel Che Disse Il Tuono

Karmamoi + supportact Quel Che Disse Il Tuono

Op vrijdag 10 juni 2022 organiseert Serious Music Alphen wederom een ‘Italiaanse’ avond. Deze keer geven de bands Karmamoi en Quel Che Disse Il Tuono acte de présence in Parkvilla Theater.

Karmamoi

Sommige (progrock-)bands maken muziek die echt geknipt is voor het theater. De Italiaanse band Karmamoi is daar een mooi voorbeeld van. De band bracht zijn eerste album uit in 2011, maar met name de laatste twee albums hebben de band ook internationaal op de kaart gezet. Beide hebben ‘zware’ thema’s: ‘The Day is Done’ (2018) verhaalt over de verschrikkelijke brand die in 2017 plaatsvond in een groot appartementencomplex in Londen en opvolger ‘Room 101’ (2021) gaat over de gelijknamige kamer uit George Orwell’s roman ‘1984’, waar gevangenen worden blootgesteld aan hun grootste angst. De sfeervolle, melancholische muziek van de band en het stemgeluid van zangeres Sara Rinaldi sluiten hier perfect op aan, waarbij ‘explosieve’ uithalen voor de nodige afwisseling zorgen. Ook live weet de band te boeien door de uitstekende muzikanten en de podiumpersoonlijkheid van Rinaldi.

Quel Che Disse Il Tuono

Het voorprogramma wordt verzorgd door Quel Che Disse Il Tuono. De band, onder leiding van gitarist Francesca Zanetta (ex-Unreal City), maakt symfonische neo-progrock, geïnspireerd door de symfo uit de jaren zeventig. De naam van de band is een hommage aan het gedicht ‘The Waste Land’ van de Britse dichter T.S. Eliot. In 2020 verscheen het eerste album ‘Il Velo Dei Riflessi’, waarmee de band ook internationaal aandacht hoopt te krijgen. Optreden als supportact bij het concert van Karmamoi in Parkvilla Theater biedt daarvoor een uitgelezen kans die de band graag wil benutten.

Prijs

Kaarten bij online reservering € 15,00. Aan de kassa: € 20,00.

NB: Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen kan het zijn dat toegang alleen mogelijk is op vertoon van een corona-bewijs (vaccinatie, geldige coronatest of immuniteit door Covid) in combinatie met een ID.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

17 december 2021 – 14 maart 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Fitroom - gamen in de bieb

In de bieb is meer te doen dan boeken lenen! Kom nu gamen in de bieb van Boskoop. Strijd tegen familie, vrienden of andere biebbezoekers door te dansen, fitnessen of je hersenen te laten kraken.

17 januari 2022 – 23 januari 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Foto-expositie Schitterende Seniorendagen

Enthousiaste amateurfotografen Martin Pagie en Anet Terra legden voor de Schitterende Seniorendagen 'de mens in actie' vast: senioren in hun dagelijkse bezigheden. Bewonder de prachtige foto-expositie vanaf 1 december in Bibliotheek Alphen!

18 januari 2022 om 10:30 – 12:30 Bibliotheek Rijn en Venen
Informatiepunt Digitale Overheid (IDO)

Hulp nodig bij de Corona Check App, het aanvragen van een coronatoegangsbewijs op papier of het maken van een afspraak van de boosterprik? Het Informatiepunt Digitale overheid helpt je op weg met met alle digitale overheidszaken! Gratis advies op afspraak.

18 januari 2022 om 13:00 – 15:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Taalspreekuur

Ken je iemand in je omgeving die moeite heeft met lezen, schrijven of met de computer en wel wat hulp kan gebruiken?