Theater, Een Beetje Stuk | De macht om Mondathor

De macht om Mondathor
Gespeeld door toneelgroep Een Beetje Stuk
Geschreven door Liesbeth Rodenburg

Mondathor is een land waar alles goed geregeld is, de macht is gelijkelijk verdeeld tussen Hilde en haar broer Monty en buiten een paar bliksemschichten om is iedereen gelukkig en tevree. Hoewel, er drijven een paar donderwolken boven Mondathor als Hilde kwaaie plannen heeft en Monty dat niet ziet, omdat hij weer het zoveelste boek aan het lezen is.
En middenin die crisis komt er ook nog bezoek, hebben medewerkers opeens een mening en klopt de administratie niet meer. Wat een zootje! En waar is Orakel als je een blik in de toekomst wilt werpen?

We gaan het zien, we gaan het meemaken. U ook?

Deze voorstelling is ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Over theatergroep Een Beetje Stuk
Een Beetje Stuk maak theater met bijzondere mensen, die normaal gesproken wat minder in de spotlights staan. Dat kan komen doordat ze niet zo gemakkelijk aansluiting vinden of het gevoel hebben dat ze niet genoeg’ in huis hebben’ om zichzelf een plekje in de spotlights te gunnen. Bij Een Beetje Stuk zijn wij juist op zoek naar die mensen, omdat we geloven dat iedereen een talent heeft dat ontwikkeld kan worden en dat iedereen het recht heeft om te stralen op het toneel!

Kaartverkoop
€ 12,50 incl. consumptie


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

31 mei 2024 – 8 augustus 2024
Zomer Expositie met als thema "OPWARMING" door de deelnemers van de Stichting

Veel divers werk, sculpturen, schilderijen, foto's en assemblage kunst

20 juni 2024 – 26 juni 2024 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie ontwerpwedstrijd 'Duurzame wijk' 2024

Van 13 juni tot 12 juli zijn in Bibliotheek Alphen-Centrum de finale-ontwerpen te bewonderen van scholieren van het Ashram College en het Groene Hart Lyceum die meededen aan de ontwerpwedstrijd ‘Duurzame wijk’. Neem een kijkje!

22 juni 2024 om 12:30 – 16:30 Bibliotheek Rijn en Venen
MeeMaakPodium: Dungeons & Dragons One Shots

Welkom in de wonderlijke wereld van Dungeons & Dragons! In dit magische coöperatieve spel neem je samen met de andere spelers de rol aan van helden en avonturiers. Binnen 3 tot 4 uur spelen we het verhaal van begin tot eind. Of je nu een doorgewinterde avonturier bent of een nieuwkomer, bij ons ben je altijd welkom.

22 juni 2024 om 13:30 – 15:20 Castellum Theater & Film