De Notenkraker

  • Theater Castellum, Rijnplein 1-3, 2405 DB Alphen aan den Rijn
  • zaterdag 10 december 2022 om 20:15 – 23:59

Magisch kerstsprookje voor het hele gezin met prachtige decors, kleurrijke kostuums en de wereldberoemde muziek van Tsjaikovski. 

Het klassieke ballet ‘De Notenkraker’ is een magisch kerstsprookje voor het hele gezin met prachtige decors, kleurrijke kostuum en de wereldberoemde muziek van Tsjaikovski, uitgevoerd door een live orkest! 

Op Kerstavond krijgt Clara een prachtige notenkrakerpop, die ’s nachts in een knappe prins verandert en Clara meeneemt naar een avontuurlijke sprookjeswereld. Samen met een leger tinnensoldaatjes, trekken ze ten strijde tegen de valse muizenkoning en reizen ze onder andere naar het mierzoete Snoepgoedrijk.  

De wereldberoemde muziek van Tsjaikovski 

Uitgevoerd door een live orkest, komt de prachtige muziek van Tsjaikovski tot leven. Laat je met elke noot verder meevoeren in de sprookjesachtige wereld. Al meer dan 130 jaar lang is deze muziek wereldwijd een publiekstrekker en daardoor overtuigend een klassieker. Samen met de spectaculaire choreografie wordt het een onvergetelijk avontuur. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

6 mei 2022 – 26 augustus 2022 Dorpshuis Aarlanderveen
Zomeravond Klaverjassen

Klaverjassen in het Dorpshuis van Aarlanderveen.

14 mei 2022 – 31 juli 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Bijenfoto expositie

Deze expositie geeft een inkijkje in het leven van de bij en leert je van alles over een gezonde leefomgeving voor dit nuttige insect. Het gaat namelijk niet zo goed met de bij. Gelukkig kun je zelf veel doen om een leefbare plek in je tuin of op je balkon te maken voor bijen en andere bestuivers.

2 juni 2022 – 25 augustus 2022
Zomeravondbridge

Zomeravondbridge bij Recreatie Bridge Alphen in de Bron.