Theater, Beatrice en Vera van der Poel | ABBA XS

De zussen Beatrice en Vera van der Poel zingen het repertoire van ABBA op een bijzondere manier, zoals de liedjes geschreven zijn, bij de piano. De dames zingen en vertellen het verhaal van ABBA. Het succes, de roddels, het drama, de achterklap; alles wat je altijd al wilde weten over de blonde Agneta en rode Anni-Frida.

Songs als Dancing Queen, The Winner Takes It All, Knowing Me Knowing You, Voulez Vous, SOS en natuurlijk Mama Mia! ABBA XS is een feest der herkenning en voor elke generatie een heerlijk avondje met tijdloze hits.

De zusjes Van der Poel hebben de fabuleuze zusjessound en zongen samen in Beeswamp.
Vera is docente zang aan het conservatorium en maakte furore met de elektropop band Mimezine. Ze trad op met de Nits en het string-quartet Zapp. Met haar band VOER speelde ze op het North Sea Jazz festival. Vera bracht twee solo albums uit en zingt ook het repertoire van Joni Mitchell als geen ander.

Beatrice heeft 5 albums en theaterconcerten op haar naam staan met Nederlandstalige repertoire.
Ze werkt(e) o.a. met Maarten van Roozendaal, Marcel de Groot, Paul de Munnik , Bob Fosko en auteur Thomas Verbogt. Trad diverse keren op het North Sea Jazz Festival. Haar stem verleent ze vaak aan audioboeken o.a. Astrid Holleeder - Judas

Pianist: Leo Bouwmeester (bekend van o.a. Jeroen Willems’ hommage aan Jacques Brel).

Kaartverkoop
Normaal € 18,50 (inclusief consumptie)
Vriend € 16,50 (inclusief consumptie)


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

17 december 2021 – 14 maart 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Fitroom - gamen in de bieb

In de bieb is meer te doen dan boeken lenen! Kom nu gamen in de bieb van Boskoop. Strijd tegen familie, vrienden of andere biebbezoekers door te dansen, fitnessen of je hersenen te laten kraken.

17 januari 2022 – 23 januari 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Foto-expositie Schitterende Seniorendagen

Enthousiaste amateurfotografen Martin Pagie en Anet Terra legden voor de Schitterende Seniorendagen 'de mens in actie' vast: senioren in hun dagelijkse bezigheden. Bewonder de prachtige foto-expositie vanaf 1 december in Bibliotheek Alphen!

18 januari 2022 om 10:30 – 12:30 Bibliotheek Rijn en Venen
Informatiepunt Digitale Overheid (IDO)

Hulp nodig bij de Corona Check App, het aanvragen van een coronatoegangsbewijs op papier of het maken van een afspraak van de boosterprik? Het Informatiepunt Digitale overheid helpt je op weg met met alle digitale overheidszaken! Gratis advies op afspraak.

18 januari 2022 om 13:00 – 15:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Taalspreekuur

Ken je iemand in je omgeving die moeite heeft met lezen, schrijven of met de computer en wel wat hulp kan gebruiken?