Jubileumconcert 100 Jaar Adventskerk Jostiband + Speciale Gast Trijntje Oosterhuis

Wij zijn groot fan van de Jostiband, de koning is fan en zelfs mensen in het buitenland zijn fan. Plezier staat voorop. En dat zal het publiek ook merken tijdens de concerten, die de muzikanten met veel passie en liefde geven.Trijntje Oosterhuis komt als speciale gast meezingen met de band. Een uniek optreden, dat u niet wilt missen.

Reguliere tickets voor dit concert zijn € 27,50 per stuk inclusief 1 pauzedrankje.

Vrienden van de stichting betalen een speciale vriendenprijs, namelijk € 22,50 per stuk inclusief 1 pauzedrankje. (Kaartverkoop verloopt uitsluitend via Alphens.nl)

Deuren open om: 19:00 uur

Aanvang concert: 20:00 uur en duurt tot 22:00 uur

Voor meer informatie over dit concert en andere activiteiten gedurende ons feestjaar: www.vriendenvandeadventskerk.info

We volgen de richtlijnen voor corona vanuit de Rijksoverheid. Daarom heeft u voor toegang tot onze concerten of activiteiten een coronatoegangsbewijs via de Corona Check app nodig. Er zijn meerdere manieren waarop u een coronatoegangsbewijs kan krijgen; een negatieve testuitslag, of een vaccinatiebewijs, of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Deze informatie kan na verloop van tijd weer veranderen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

17 december 2021 – 14 maart 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Fitroom - gamen in de bieb

In de bieb is meer te doen dan boeken lenen! Kom nu gamen in de bieb van Boskoop. Strijd tegen familie, vrienden of andere biebbezoekers door te dansen, fitnessen of je hersenen te laten kraken.

17 januari 2022 – 23 januari 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Foto-expositie Schitterende Seniorendagen

Enthousiaste amateurfotografen Martin Pagie en Anet Terra legden voor de Schitterende Seniorendagen 'de mens in actie' vast: senioren in hun dagelijkse bezigheden. Bewonder de prachtige foto-expositie vanaf 1 december in Bibliotheek Alphen!

18 januari 2022 om 10:30 – 12:30 Bibliotheek Rijn en Venen
Informatiepunt Digitale Overheid (IDO)

Hulp nodig bij de Corona Check App, het aanvragen van een coronatoegangsbewijs op papier of het maken van een afspraak van de boosterprik? Het Informatiepunt Digitale overheid helpt je op weg met met alle digitale overheidszaken! Gratis advies op afspraak.

18 januari 2022 om 13:00 – 15:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Taalspreekuur

Ken je iemand in je omgeving die moeite heeft met lezen, schrijven of met de computer en wel wat hulp kan gebruiken?