Zin in Zondag snelkooksessie: Beter piekeren

Vandaag maak je kennis met de drie meest gemaakte fouten bij het piekeren. Je leert efficiënter en gerichter piekeren, zodat je er minder tijd aan kwijt bent. Je krijgt praktische tips, zodat je energie overhoudt voor wat echt de moeite waard is!

Hey jij daar, je piekert verkeerd! Ik hoor je denken: ‘Yvonne, luister! Ik ben echt een ster in piekeren. Ik zie alles wat er fout kan gaan, ik lig uren wakker over wat ik niet goed heb gedaan en bedenk doemscenario’s voor het spannende overleg dat ik morgen heb. Wat heb jij mij nou nog te leren over piekeren?’ Ha, dat zal ik je vertellen!

Tijdens deze snelkooksessie maak je kennis met de drie meest gemaakte pieker-fouten. Je leert efficiënter en gerichter piekeren, zodat dit je minder tijd kost. Je gaat naar huis met praktische tips en tools om meer energie over te houden voor dingen die echt de moeite waard zijn. Word beter in piekeren, en creëer meer rust in je hoofd.

Ik ben Yvonne Achterkamp. Als coach help ik creatieve denkers, wereldverbeteraars en andere piekeraars om anders naar ‘lastige’ gedachten en gevoelens te kijken, te ontdekken wie ze zijn en wat belangrijk voor ze is. Om zo met vertrouwen en lef te leven. Met helderheid in hoofd en hart. Meer weten? Kijk op bamboqi.nl.

Zin in Zondag In 2023 organiseert de Bibliotheek een serie culturele en creatieve activiteiten op de zondagmiddag onder de naam Zin in Zondag! Muziek en dans, lezen en literatuur, kunst en cultuur, film en theater... Alles komt aan bod.

Zin in Zondag wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting Bon Coeur.


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2023 – 31 december 2023 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen aan den Rijn

Interessante verhalen over Alphen door de stadsgidsen van het Gilde.

1 maart 2023 – 5 juli 2023
A-MEEZING VOICES

A-MEEZING VOICES - De Vocalgroup voor jongeren!

8 april 2023 – 31 mei 2023 Bezoekerscentrum De Veenweiden
‘Natuur in Beweging’ door IVN Natuurkiekers

Kom jij ook naar de fototentoonstelling ‘Natuur in beweging’ in het Bezoekerscentrum De Veenweiden?

17 april 2023 – 31 mei 2023 Theater Castellum
Boys in Heels

Boys in Heels: vrij om jezelf te zijn

6 mei 2023 – 6 juni 2023
Centrumwandeling met stadsgids

Leer meer over de historie van Alphen aan den Rijn

17 mei 2023 – 14 juni 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Beatmakers

Wil jij goeie beats kunnen maken? Ben je een muziekliefhebber? Doe dan mee met deze workshop en leer van professionals hoe je een strakke beat maakt.