Peutersurvival maakt kinderen zelfredzaam wanneer ze in het water vallen

Peutersurvival maakt kinderen zelfredzaam wanneer ze in het water vallenNieuwe cursus van start in januari

 12 januari start De Thermen2 met een 12-weekse cursus peutersurvival niveau 1 in zwembad De Hoorn. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

Tijdens de lessen leren de peuters geholpen door ouders/verzorgers, boven water komen, naar rugligging te draaien en naar de kant voort te bewegen. De lessen peutersurvival zijn al jaren erg gewild. Vestigingsmanager Mitchel Hoogervorst van De Thermen2 benadrukt hoe belangrijk Peutersurvival is: “Je leest in het nieuws zo vaak dat peuters tijdens het buiten spelen of soms zelfs in bad (bijna) verdrinken. Wij zien tijdens onze cursus dat de peuters wekelijks beter en sterker worden en na twaalf weken weten ze precies wat ze moeten doen als ze in het water vallen.”

De 12-weekse cursus is op woensdagen van 10.00 uur tot 11.00 uur. Op zaterdag wordt deze cursus ook gegeven, maar deze is voor deze periode vol. De kosten zijn 88,00 euro totaal. Na het behalen van het certificaat op niveau 1 kunnen peuters ook niveau 2 en 3 volgen.

Meer informatie en aanmelden via onze website: www.dethermen2.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

17 december 2021 – 14 maart 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Fitroom - gamen in de bieb

In de bieb is meer te doen dan boeken lenen! Kom nu gamen in de bieb van Boskoop. Strijd tegen familie, vrienden of andere biebbezoekers door te dansen, fitnessen of je hersenen te laten kraken.

17 januari 2022 – 23 januari 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Foto-expositie Schitterende Seniorendagen

Enthousiaste amateurfotografen Martin Pagie en Anet Terra legden voor de Schitterende Seniorendagen 'de mens in actie' vast: senioren in hun dagelijkse bezigheden. Bewonder de prachtige foto-expositie vanaf 1 december in Bibliotheek Alphen!

18 januari 2022 om 10:30 – 12:30 Bibliotheek Rijn en Venen
Informatiepunt Digitale Overheid (IDO)

Hulp nodig bij de Corona Check App, het aanvragen van een coronatoegangsbewijs op papier of het maken van een afspraak van de boosterprik? Het Informatiepunt Digitale overheid helpt je op weg met met alle digitale overheidszaken! Gratis advies op afspraak.

18 januari 2022 om 13:00 – 15:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Taalspreekuur

Ken je iemand in je omgeving die moeite heeft met lezen, schrijven of met de computer en wel wat hulp kan gebruiken?

18 januari 2022 om 15:00 – 16:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Seniorencollege - Mensen, mensen, wat een mensen

Vier colleges over culturen en de verschillen daartussen. Wat maakt een land een land? Voel jij je Alphenaar, Nederlander, Europeaan of..? Hoe kijken verschillende culturen naar familie? De colleges worden gegeven door een student-docent van stichting OGJG.