Peutersurvival maakt kinderen zelfredzaam wanneer ze in het water vallen

Peutersurvival maakt kinderen zelfredzaam wanneer ze in het water vallenNieuwe cursus van start in januari

 12 januari start De Thermen2 met een 12-weekse cursus peutersurvival niveau 1 in zwembad De Hoorn. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

Tijdens de lessen leren de peuters geholpen door ouders/verzorgers, boven water komen, naar rugligging te draaien en naar de kant voort te bewegen. De lessen peutersurvival zijn al jaren erg gewild. Vestigingsmanager Mitchel Hoogervorst van De Thermen2 benadrukt hoe belangrijk Peutersurvival is: “Je leest in het nieuws zo vaak dat peuters tijdens het buiten spelen of soms zelfs in bad (bijna) verdrinken. Wij zien tijdens onze cursus dat de peuters wekelijks beter en sterker worden en na twaalf weken weten ze precies wat ze moeten doen als ze in het water vallen.”

De 12-weekse cursus is op woensdagen van 10.00 uur tot 11.00 uur. Op zaterdag wordt deze cursus ook gegeven, maar deze is voor deze periode vol. De kosten zijn 88,00 euro totaal. Na het behalen van het certificaat op niveau 1 kunnen peuters ook niveau 2 en 3 volgen.

Meer informatie en aanmelden via onze website: www.dethermen2.nl.


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

15 april 2022 – 2 september 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie Afvalkunst: Van afval tot kunstwerk

Statushouders, Maatschappelijk Werkers van Kwadraad en een sportcoach van Sportief Besteed Groep gaan samen met elkaar in Alphen aan den Rijn de straat op om afval te verzamelen en te recyclen tot kunstwerkjes.

6 mei 2022 – 26 augustus 2022 Dorpshuis Aarlanderveen
Zomeravond Klaverjassen

Klaverjassen in het Dorpshuis van Aarlanderveen.

14 mei 2022 – 31 augustus 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Bijenfoto expositie

Deze expositie geeft een inkijkje in het leven van de bij en leert je van alles over een gezonde leefomgeving voor dit nuttige insect. Het gaat namelijk niet zo goed met de bij. Gelukkig kun je zelf veel doen om een leefbare plek in je tuin of op je balkon te maken voor bijen en andere bestuivers.

2 juni 2022 – 25 augustus 2022
Zomeravondbridge

Zomeravondbridge bij Recreatie Bridge Alphen in de Bron.