Workshop landschap schilderen

Een mens is nooit te oud om.... een landschap te schilderen! In deze workshop leren de kunstenaars van Atelier Verfstreken en hun begeleiding je op ontspannen wijze een origineel landschap schilderij te maken.

In deze workshop leren de kunstenaars van Atelier Verfstreken en hun begeleiding je op ontspannen wijze een origineel landschap schilderij te maken. Dit kan aan de hand van een voorbeeld foto maar ook een landschap wat je in je hoofd hebt. Door te spelen met vorm en kleur, kan je loskomen van het denken en van hoe het hoort. De speciale en oprechte aandacht voor jou als persoon is daarbij voor ons belangrijk. Gezien en gehoord worden, samen verkennen en ontdekken, daar gaat het om.

Bij Atelier Verfstreken worden mensen met een beeldend talent en een verstandelijke beperking gestimuleerd om hun artistieke talenten te ontwikkelen, onder professionele begeleiding. Iedere kunstenaar is te herkennen aan zijn eigen handschrift. Zij tekenen en schilderen met verschillende materialen zoals houtskool, acryl of aquarel of maken keramiek.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

31 juli 2021 – 18 december 2021
Wandel mee met Gezond Natuur Wandelen

Wandel gratis mee met Gezond Natuur Wandelen!

16 september 2021 – 10 december 2021 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

Stadswandelingen door het centrum van Alphen a/d Rijn

6 december 2021 – 9 januari 2022 De Thermen2
7 december 2021 om 00:00 – 00:00 Bibliotheek Rijn en Venen
7 december 2021 om 11:30 – 12:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Informatiepunt Digitale Overheid (IDO)

Het IDO is er voor al je vragen over de digitale overheid. Zoals inloggen met je DigiD, aanvragen van je rijbewijs, belastingen, toeslagen en je pensioenoverzicht. Ons advies is gratis. Maak een afspraak!