20 van Alphen

  • Wijnbar&Zo, Julianastraat 42, 2405 CH Alphen aan den Rijn
  • zondag 12 maart 2023 om 11:00 – 17:00

Houden jullie ook van sportieve doelen?

VOA en Bezemer Fitness delen hun sportieve ambitie: het verrichten van prestaties die ertoe doen! Onze uitdaging: op 12 maart 2023 willen we samen een hardloopteam van 100 deelnemers op de been brengen. Gaan jullie met ons de uitdaging aan? Loop dan met elkaar mee in het VOA-team.

Wat is dan het voordeel?
We regelen alles voor de sportieve lopers. Avantisport biedt alle lopers van het VOA-team een mooi hardloopshirt aan. Het startnummer wordt aangeboden door Laadpaaldirect en uiteraard zijn we van harte welkom bij de Wijnbar&Zo waar vanuit we starten en we uiteraard zorgen voor een supergezellige afterparty! Bezemer Fitness biedt een uitgekiend trainingsprogramma ter voorbereiding op de 20 van Alphen.

Deelname in het VOA-team voor alle afstanden is €10 all in. Voor jullie VOA-leden en leden van Bezemer Fitness is dit voordeliger dan de inschrijving via de 20 van Alphen. VOA en Bezemer Fitness zorgen voor een aantal sponsors.

Voor dit bedrag krijg je een mooi hardloopshirt, je loopnummer, gratis deelname aan de trainingen (die starten vanaf 1 januari 2023) bij Bezemer Fitness, verzorging/massage bij De Wijnbar en een muntje voor een lekker drankje na afloop van je sportieve presentatie.

Je spullen kan je ook bij de Wijnbar achterlaten tijdens het hardlopen.

Doe je mee?
Vorm een team met je vriend of vriendin of met je collega’s of schrijf je gewoon zelf in voor het VOA-team van de 20 van Alphen.

Schrijf je hier in voor deelname in het VOA-team alleen of met je collega’s en /of vrienden

Wil je toch je eigen Business Team inschrijven? Schrijf je dan rechtstreeks in via de 20 van Alphen. Je krijgt dan een ontvangst en kleedruimte in Theater Castellum, enkele consumptiebonnen, een plek in het speciale startvak, bewaakte tassengarderobe, masseurs voor en na de loop en kans op prijzen in het Business Loop klassement.

Doe jij ook mee?

Met sportieve groet van de werkgroep VOARent,

John Loef, Ronald Verkade, Thijs Bezemer, Simcha Rozema, Petra Burgmeijer

Logo Laadpaaldirect.jpg

   Logo Bezemer Fitness.png

Logo Avantisport.jpg


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

4 oktober 2022 – 2 mei 2023 Theater Castellum
Pubquiz

Hoedje op, hoedje af, sportvragen, actualiteiten, plaatjesrondes; de Pubquiz staat garant voor een vrolijke, afwisselende en spannende avond! 

6 januari 2023 – 17 februari 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie Schilderijen Marco Stad

Marco Stad exposeert van 6 januari t/m 10 februari zijn kleurrijke schilderijen op de eerste etage van Bibliotheek Alphen-Centrum.

24 januari 2023 – 14 februari 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Beatmakers

Wil jij goeie beats kunnen maken? Ben je een muziekliefhebber? Doe dan mee met deze workshop en leer van professionals hoe je een strakke beat maakt.

1 februari 2023 – 31 december 2023 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen aan den Rijn

Interessante verhalen over Alphen door de stadsgidsen van het Gilde.

8 februari 2023 om 15:00 – 16:30 Bibliotheek Rijn en Venen
Leer robots programmeren!

Ontdek de programmeur in jezelf en ga aan de slag met onze robots! We beginnen met onze DASH Robot en daarna leer jij zelf programmeren. Je hoeft geen ervaring te hebben.