Zin in Zondag: K-dance workshop

Heb jij altijd al precies dezelfde dansen willen leren als jouw favoriete Idols ze dansen, met ze mee willen dansen, kennis willen maken met K-Pop of zoek je gewoon een leuke activiteit die weer eens wat anders is dan anders? Kom dan naar de K-dance workshop van Kpoppers Academy in de bibliotheek!

Heb jij altijd al precies dezelfde dansen willen leren als jouw favoriete Idols dansen, met ze mee willen dansen, kennis willen maken met K-Pop of ben je gewoon op zoek naar een leuke activiteit die weer eens wat anders is dan anders? Kom dan naar de K-dance workshop! Hier leer je een gedeelte van precies dezelfde dans aan die de kpop Idols uitvoeren in hun muziekvideo’s en op het podium.

Wat is K-pop? K-Pop komt uit Zuid Korea en kenmerkt zich vooral door de enorme diversiteit aan stijlen. De combinatie van verschillende muziekstijlen, dans, zang en rap maken K-Pop uniek.

Tijdens deze workshop word je zelf een kleine K-Pop dancer.

Kpoppers Academy (@Kpoppersacademy)

Naamloos.png Zin in Zondag In 2023 organiseert de Bibliotheek een serie culturele en creatieve activiteiten op de zondagmiddag onder de naam Zin in Zondag! Muziek en dans, lezen en literatuur, kunst en cultuur, film en theater... alles komt aan bod.

Zin in Zondag wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting Bon Coeur.


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

4 oktober 2022 – 2 mei 2023 Theater Castellum
Pubquiz

Hoedje op, hoedje af, sportvragen, actualiteiten, plaatjesrondes; de Pubquiz staat garant voor een vrolijke, afwisselende en spannende avond! 

6 januari 2023 – 17 februari 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie Schilderijen Marco Stad

Marco Stad exposeert van 6 januari t/m 10 februari zijn kleurrijke schilderijen op de eerste etage van Bibliotheek Alphen-Centrum.

24 januari 2023 – 14 februari 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Beatmakers

Wil jij goeie beats kunnen maken? Ben je een muziekliefhebber? Doe dan mee met deze workshop en leer van professionals hoe je een strakke beat maakt.

27 januari 2023 – 29 oktober 2024 Maggie Blue
1 februari 2023 – 31 december 2023 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen aan den Rijn

Interessante verhalen over Alphen door de stadsgidsen van het Gilde.