Overtures

Swingende ode aan de meest legendarische muziek uit de jaren ‘60. 

Sir Elton John zei het al: ‘This band is amazing!’ The Bootleg Sixties leggen met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in hun swingende ode aan de meest legendarische muziek uit de jaren ’60. Mede dankzij de prachtige historische beelden waan je je terug in de tijd en met hun spectaculaire show laten ze al jaren hun publiek wereldwijd meezingen en dansen op hits van o.a. The Beatles, The Who, The Doors, The Beach Boys, The Monkees, The Rolling Stones en de Nederlandse formatie Shocking Blue. 

De heren van The Bootleg Sixties zetten al jaren het theater in Alphen op zijn kop en keert dit seizoen terug naar Castellum met een vernieuwde setlist: opnieuw een swingende ode aan de meest legendarische muziek uit de jaren zestig. Het technische en muzikale plezier van deze fantastische band slaat genadeloos over op het publiek. Een gegarandeerd succes. 

Nederlandse pers over The Bootleg Sixties: 

“The Bootleg Sixties zijn de crème de la crème, ze beheersen het repertoire tot in de puntjes.” – De Stentor ★★★★ 

“Bezielde muzikanten die feilloos de muziek van The Beatles en tijdgenoten tot leven brengen.” – Tubantia ★★★★ 

“Sixties extravaganza.” – De Gooi- en Eemlander ★★★★ 

Publieksreacties: 

“Prachtig! Geweldig genoten, alles meegezongen. Een avond om nooit meer te vergeten... Top, top, top!” 

“Dit is echt de beste coverband die ik ooit gezien heb! Een aanrader voor iedereen die de muziek van de sixties heeft ervaren en voor iedereen die daarna geboren is om er kennis mee te maken.” 

“Met deze superband weer terug naar de jaren 60! Ik kon niet stilzitten, we waanden ons herboren tieners!” 


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

22 maart 2024 – 24 april 2024
Expositie "RUIMTE" met Corina Mathot, Marieke van Amerom en Antonetta Moerland

Bijzondere expositie met schilderijen en glaswerk

22 maart 2024 – 24 april 2024
Expositie "RUIMTE" met Corina Mathot, Marieke van Amerom en Antonetta Moerland

Bijzondere expositie met schilderijen en glaswerk

22 april 2024 om 19:45 – 21:55 Castellum Theater & Film
Back to Black

Back to Black vertelt Amy Winehouses levensverhaal, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot haar intense reis naar wereldwijd succes, maar laat ook de donkere kant daarvan zien. Gedurende haar hele carrière tot aan haar tragische dood bleef de zangeres worstelen met haar demonen, haar roem en de toxische knipperlichtrelatie met haar grote liefde.Ook draait de film vanaf 18 april in Castellum!

22 april 2024 om 20:00 – 21:50 Castellum Theater & Film
Dream Scenario

Doodgewone professor en eenzame loser Paul Matthews (Nicolas Cage) wordt van de ene op de andere dag een viral celebrity wanneer hij plots verschijnt in de dromen van miljoenen mensen. Hoe en waarom dit gebeurt, is voor Paul een compleet raadsel, maar hij is er niet boos om. Studenten komen eindelijk naar zijn lessen, hij wordt gevraagd voor grote brand deals en de relatie met zijn vrouw is nog nooit zo goed geweest. Maar dan nemen de nachtelijke verschijningen een duistere wending en veranderen ze in gruwelijke nachtmerries. 'Dream Scenario’ is een donkere komedie, geschreven en geregisseerd door Kristoffer Borgli ('Sick of Myself') en producent Ari Aster ('Beau Is Afraid', ‘Midsommar', ‘Hereditary'). Andere bekende gezichten in de film zijn Julianne Nicholson ('I, Tonya') en Michael Cera ('Gloria Bell, Superbad').

22 april 2024 om 20:00 – 23:59 Parkvilla
22 april 2024 om 20:15 – 21:55 Castellum Theater & Film
Invasie

Vanuit het niets worden Curaçao en Aruba aangevallen door een dictatoriaal buurland. Politiek Den Haag is verbijsterd. Wanneer het conflict in snel tempo escaleert, moeten drie jonge mariniers het verschil zien te maken. Al snel ligt ook de kazerne op Aruba onder vuur en gaat het luchtruim op slot, terwijl de Nederlandse ambassadeur nog geëvacueerd moet worden uit vijandelijk gebied. De reddingsmissie van de kersverse mariniers wordt daardoor een race tegen de klok.