Break-in Box ‘’Landgoed Welbehagen’' - een unieke Escape Room-ervaring (10+)

Een verdwenen landgoed uit de zeventiende eeuw... Er vond een feest plaats, maar er ging van alles mis... Speel jij graag detective? En wil jij erachter komen welke rampen hier gebeurd zijn? Kom dan naar de Bibliotheek en los het raadsel van de Break-in Box ‘'Landgoed Welbehagen’' op.

De Break-in Box ‘’Landgoed Welbehagen’' vertelt het verhaal over een verdwenen landgoed uit de zeventiende eeuw. Wat er precies met het landgoed is gebeurd, weet niemand. Wat we wel weten, is dat er een feest heeft plaatsgevonden waar van alles misging. Hoe heeft dit kunnen gebeuren en wie zit hierachter…?

Een Break-in-in Box is een 'omgekeerde’ Escape Room; je moet er namelijk niet uit, maar ín zien te komen. Aan de hand van geluidsfragmenten, raadsels en het kraken van codes moet je de kist open zien krijgen. Op een educatieve en speelse manier kom je in aanraking met de geschiedenis van de Zuid-Hollandse landgoederen.

De Break-in Box is geschikt voor kinderen van 10 tot en met 14 jaar, en is ook een leuke activiteit om samen met je (groot-)ouders te doen!


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

4 augustus 2023 – 11 december 2023 Lida Plomp Kunstwerken
Cursus schilderen

Cursus schilderen bij Lida Plomp

26 september 2023 – 9 januari 2024 Bibliotheek Rijn en Venen
Klimaatcursus 'De groene verandering'

Wil jij meer weten over klimaatverandering en de positieve impact die jij kunt hebben op het klimaat? Met de IVN Klimaatcursus leer je over de wisselwerking tussen mens en klimaat en ontwikkel je een persoonlijke actieplan, waarmee je het geleerde meteen kunt omzetten in de praktijk.

3 oktober 2023 om 10:00 – 23:59 Maggie Blue
3 oktober 2023 om 10:00 – 12:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Leesgroep

Leer beter Nederlands lezen in een gezellige groep.

3 oktober 2023 om 10:30 – 11:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Informatiepunt Digitale Overheid (IDO)

Heb jij hulp nodig bij digitale overheidszaken? De vrijwilligers van het Informatiepunt Digitale Overheid helpen je op weg! Bel voor een afspraak: 0172- 475 771 (optie 2 Digilijn)

3 oktober 2023 om 10:30 – 12:30 Bibliotheek Rijn en Venen
Klik & Tik computercursussen

Wil jij beter leren computeren? Bibliotheek Rijn en Venen helpt je verder. Kom langs tijdens de computercursussen, dan kijken we samen welke oplossing het beste bij jou past.